24
aug
2021

7 september lunch webinar 'AD Assist'

In 2021 is het een halve eeuw geleden dat de NVvA werd opgericht. Dit vieren we door 50 keer aandacht te schenken aan het jubileum. Nummer 26 van 50: lunch webinar 'AD Assist'!

AD Assist is een nieuwe tool voor en door arbeidsdeskundigen. AD Assist geeft snel inzicht in de arbeidsmogelijkheden op taakniveau van werknemers. Het automatiseert routinematig en tijdrovend werk rondom de FML/IZP en het rapporteren. Gebaseerd op de functie- en takendatabase van LDC heeft AD Assist de ambitie een onmisbare assistent te worden voor elke arbeidsdeskundige. Uniek hierin is de rol van Artificiële Intelligentie (AI) wat ervoor zorgt dat de tool leert van de arbeidsdeskundigen die ermee werken en dus steeds slimmer wordt.

AD Assist is voor het eerst gepresenteerd tijdens het NVvA & AKC Najaarscongres 2020. Inmiddels staat de tool op het punt om in de praktijk uitgerold te worden.

We nodigen je van harte uit om bij de lancering te zijn tijdens het lunch webinar op dinsdag 7 september. Tijdens dit webinar laten Jeroen Leenstra (NVvA) en Maurice Vermunt (LDC) je samen met de AD Assist werkgroepleden kennismaken met de achtergrond, toepassing én meerwaarde van AD Assist in de praktijk.

Klik hier om je aan te melden

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Nieuw onderzoek: Re-integratieproces zieke werknemers verbeteren

Nieuwe projecten richten zich op versterken eigen rol zieke werknemer, bevo ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Open Subsidiecall AKC

Het AKC is op zoek naar voorstellen voor relevant onderzoek voor de arbeids ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Wat is de Visie op Dienstverlening?

De visie is er om richting te geven aan het samen ontwikkelen van dienstver ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws