07
sep
2021

Lunchwebinar 'AD Assist'

AD assist is een nieuwe tool voor en door arbeidsdeskundigen. AD assist geeft snel inzicht in de arbeidsmogelijkheden op taakniveau van werknemers. Het automatiseert routinematig en tijdrovend werk rondom de FML/IZP en het rapporteren. Gebaseerd op de functie- en takendatabase van LDC heeft AD assist de ambitie een onmisbare assistent te worden voor elke arbeidsdeskundige. Uniek hierin is de rol van Artificiële Intelligentie (AI) wat ervoor zorgt dat de tool leert van de arbeidsdeskundigen die ermee werken en dus steeds slimmer wordt.

AD assist is voor het eerst gepresenteerd tijdens het NVvA & AKC Najaarscongres 2020. Inmiddels staat de tool op het punt om in de praktijk uitgerold te worden.

We nodigen je van harte uit om bij de lancering te zijn tijdens het lunchwebinar op dinsdag 7 september. Tijdens dit webinar laten Jeroen Leenstra (NVvA) en Maurice Vermunt (LDC) je samen met de AD assist werkgroepleden kennismaken met de achtergrond, toepassing én meerwaarde van AD assist in de praktijk.

Let op; deze bijeenkomst vindt niet plaats in de AD Academie, maar is te volgen via Zoom. Gebruik om in te loggen onderstaande link:

https://us02web.zoom.us/j/83008886393?pwd=TEFoNWFGSGVyYTVIU1pOdnJiaER3QT09

Meeting ID: 830 0888 6393
Passcode: 542808

Ook interessant