Evenementen

05
okt
2022
Platform Sociaal Domein organiseert bijeenkomst over toepassing IPS bij CMD

In deze bijeenkomst neemt Kenniscentrum Phrenos ons mee in de toepassing van de IPS methodiek bij het starten met betaald werk door mensen met Common Mental Disorders.

Als arbeidsdeskundigen hebben wij in ons werk allemaal te maken met mensen met CMD, dus het kan een interessante bijeenkomst worden!

 Eenhoorn Meeting Center, Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort (tegenover NS station)
nvva
13
okt
2022
NVvA & AKC Najaarscongres “Over Grenzen”

Donderdag 13 oktober 2022 - NVvA & AKC Najaarscongres “Over Grenzen”
Waar ervaren we grenzen in ons vakgebied?  Wat zijn de gevolgen van de landsgrenzen? Zijn er grenzen in onze samenwerking met andere professionals en hoe zien zij dat? Leggen we een grens bij de client of kijken we naar de mensen om de client heen? Waar ligt bij jou persoonlijk de grens? Prachtige grensgebieden die we gaan verdiepen op ons congres in het AFAS theater in Leusden.

 AFAS theater in Leusden
nvva
20
okt
2022
Fraude binnen AOV en Letsel

Op donderdag 20 oktober 2022 organiseert het Platform AOV/Letsel een themabijeenkomst over fraude. Hoewel we als arbeidsdeskundigen in ons dagelijkse praktijk geen bemoeienissen hebben met dit thema komt het wel eens voor dat er parallel aan onze werkzaamheden op de achtergrond zaken spelen die betrekking hebben op fraude.

 Golden Tulip Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4, 3861 MC Nijkerk
nvva
03
nov
2022
Regio Midden - Anders kijken meer zien: de kracht van non-verbale communicatie

De nieuwe regio Midden organiseert op donderdag 3 november zijn eerste bijeenkomst met als titel: ‘Anders kijken meer zien: de kracht van non-verbale communicatie’. In deze bijeenkomst leer je alles over de kracht van non-verbale communicatie.

 Theater & Congres Orpheus, Apeldoorn
nvva
16
nov
2022
Platform AD11 - Platform AD11 – Hoe ga je om met schuldenproblematiek in de re-integratie? (verzet van 12 oktober)

Platform AD 11 organiseert op 16 november een bijeenkomt over schuldenproblematiek in de re-integratie. In het eerste deel van de bijeenkomst geeft Kiwa-gecertificeerd budgetcoach Nienke Oostra inzicht in de wereld van financiële problemen. 

nvva
01
dec
2022
Regio Noord-Oost - save the date

Ongeveer zes weken voor de bijeenkomst zal het onderwerp bekend worden gemaakt.

nvva

Voor evenementen die reeds hebben plaatsgevonden, kunt u het Archief raadplegen.