Evenementen

26
okt
2021
Platform AOV&Letsel - Revalidatie

Binnen het werkveld van de arbeidsdeskundige komt met enige regelmaat revalidatie dan wel het verhogen van de belastbaarheid aan de orde. Niet zelden lijkt er een verschil te zitten tussen het na te streven doel van de revalidatie. Zeker als terugkeer naar werk het doel moet worden.

 Online
nvva
11
nov
2021
NVvA & AKC Jaarcongres: De AD en de Toekomst

We nodigen je graag uit voor het jubileumcongres van de NVvA in samenwerking met het AKC op 11 november vanaf 10.00 uur in het Beatrix Theater in Utrecht met als thema “De AD en de toekomst”. Het programma met inspirerende en interessante lezingen, live muziek en cabaret sluiten we feestelijk af met een ‘Walking Diner’.

 Beatrix Theater Utrecht
nvva
24
nov
2021
Webinar Arbeidsrecht: Ontslagrecht en Transitievergoedingen

Na twee jaar ziekte vervalt in beginsel het opzegverbod tijdens ziekte. In welke situaties kan er overgegaan worden tot beëindiging van het dienstverband en hoe zit het dan met de financiële afwikkeling waar het gaat om de transitievergoeding? Op 24 november om 13.00 uur geeft arbeidsjurist en arbeidsdeskundige Monique van de Graaf antwoord op deze vragen tijdens een webinar in de AD Academie.

 AD Academie
nvva
30
nov
2021
Regio Zuid - save the date

Informatie over de bijeenkomst komt uiterlijk 4 weken vooraf op de website. Zodra het mogelijk is om je aan te melden voor deze bijeenkomst maken we je hierop attent in onze nieuwsbrief.  

nvva
02
dec
2021
AKC College Tour Werk en kanker 2021

In 2018 en 2019 organiseerde AKC interactieve kennissessies voor arbeidsdeskundigen die meer wilden weten over werk en kanker. Voor deze sessies was veel belangstelling.

In 2021 organiseren we opnieuw interactieve kennissessies in de vorm van een AKC College Tour Werk en kanker met als thema:

“Arbeidsdeskundig onderzoek bij kanker – anders dan anders?” 

 Digitaal of op locatie
akc
02
dec
2021
Regio Noord-Oost - Exoskelet

De regio Noord-Oost organiseert in nauwe samenwerking met Health2Work een themabijeenkomst over het exoskelet. Het exoskelet maakt een stormachtige ontwikkeling door. Logisch, want een exoskelet kan werk of taken enorm verlichten. Ook wordt werk bereikbaar voor mensen met een beperking.

 Fletcher Hotel Restaurant Steenwijk
nvva

Voor evenementen die reeds hebben plaatsgevonden, kunt u het Archief raadplegen.