Evenementen Archief

11
mei
2022
Platform AD11

Op woensdag 11 mei organiseert AD11 een bijeenkomst met twee zeer interessante sprekers over de volgende onderwerpen:

Oorzaken en (financiële) gevolgen van slecht slapen op de werkvloer

en

Blijven werken met psychische klachten

Vanaf 16.00 uur neemt Floris Wouterson, ‘slaapperformance coach’, ons mee in het onderkennen van slaapproblemen en vertelt hij over het effect hiervan op het functioneren op de werkvloer. Ook heeft hij ideeën over de aanpak ervan. Floris is een veelgevraagd adviseur voor bedrijven, ondernemers en topatleten.

Na de pauze geeft Bouwine Carlier ons praktische handvatten over het voorkomen van verzuim bij psychische klachten. Wat kun je als arbeidsdeskundige betekenen voor werkgevers en werknemers op dit vlak. Deze handreiking is begin dit jaar door de HAN gepubliceerd.

 Expo Houten, Meidoornkade 24 Houten.
nvva
14
apr
2022
NVvA Voorjaarscongres

Het NVvA Voorjaarscongres op 14 april 2022 vanaf 10.00 uur in Spant in Bussum. Al ruim 500 arbeidsdeskundigen hebben zich aangemeld, ben jij erbij?

Vier keynote speakers - Jac van der Klink, Rolf Schrama, Nancy Peeters en Martijn Aslander - delen hun inzichten over werk en gaan de interactie aan met het publiek.

Als altijd is er ook volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Het belooft weer een inspirerend programma te worden, dat ook nog eens twee P.E.-punten oplevert. 

 Lees meer

 Spant! Bussum
nvva
31
mrt
2022
Regio Noord-Oost - De BAR, de beschrijving arbeidsbelasting bij re-integratie.

Regio Noord-Oost organiseert op 31 maart 2022 een regiobijeenkomst. Na 2 jaar mag en kan dit weer fysiek in Steenwijk, Fletcher hotel. De inloop is vanaf 16.00 uur en de verwachte eindtijd (inclusief borrel) is rond 19.00 uur. Als thema hebben we de BAR genomen (Beschrijving Arbeidsbelasting bij Re-integratie)

 Lees meer
 Fletcherhotel Steenwijk
nvva
31
mrt
2022
Regio West

Regio West organiseert op 31 maart 2022 weer de eerste live bijeenkomst van dit jaar. Deze keer geven we nogmaals ruimte om het over COVID-19 te hebben en staan we stil bij de vraag wat COVID voor ons werk als arbeidsdeskundige betekent. Hoe reageren werkgevers op re-integratie als er COVID in het spel is?

Lees meer

 

 Van der Valk Breukelen
nvva
29
mrt
2022
Regio Zuid - Werk, mantelzorg & scheiding

Bijna de helft van de werkende mantelzorgers komt in de knel door de combinatie van werk en zorg. Mantelzorgers zijn vaker en langer ziek, blijkt uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau. Wat maakt de combinatie zo uitdagend en wat geven zij aan nodig te hebben om verzuim te voorkomen?

Lees meer

 

 Café Restaurant De Zwaan (markt 9 te Son) en online
nvva
23
mrt
2022
Platform Sociaal Domein - Werken vanuit vertrouwen in het sociaal domein

Het bouwen aan vertrouwen van de klant begint binnen de organisatie in het sociaal domein. En wil je meer vertrouwen zien, moet je meer vertrouwen geven.  Hoe doe je dat binnen de kaders van de wet en regelgeving, protocollen, procedures en regels?

Lees verder

 

 De Eenhoorn in Amersfoort en online
nvva
16
feb
2022
Platform AD11 - Aangepaste handleiding: Omgaan met ”passende arbeid” en de nieuwe STECR werkwijzer arbeidsconflicten

Voor deze bijeenkomst heeft Pascal Willems van WVO-advocaten zich bereid gevonden om ons mee te nemen in de veranderingen in wet- en regelgeving en jurisprudentie over genoemde onderwerpen.

 Via Zoom
nvva
10
feb
2022
Platform AOV&Letsel - Cynisme en betrokkenheid bij arbeidsdeskundige!

Hoe blijven we als arbeidsdeskundige betrokken, laten we ons niet meeslepen en zorgen we ervoor dat ons glas halfvol blijft en we energie hebben om onze schouders eronder te zetten? Tijdens het webinar van Platform AOV en Letsel wordt dit onderwerp uitgediept door arbeids- en klinisch psycholoog Eveliene Kuipers en Miranda Raaijmakers (coach en mediator).

nvva
09
dec
2021
Geannuleerd: Regio West - COVID-19 en re-integratie

Deze keer geven we nogmaals ruimte om het over COVID-19 te hebben en staan we stil bij de vraag wat COVID-19 voor ons werk als arbeidsdeskundige betekent; hoe reageren werkgevers en werknemers op re-integratie als er COVID-19 in het spel is en wat kan onze rol als arbeidsdeskundige daarin zijn? Welke voetangels en klemmen kunnen we tegenkomen en hoe handelen we dan?

 Van der Valk Hotel Breukelen
nvva
07
dec
2021
Online Algemene Ledenvergadering

Op 7 december 2021 om 16.00 uur staat de reguliere Algemene Ledenvergadering op de agenda. Tijdens deze ALV komen de strategische plannen en financiën aan bod en bespreken we de bestuurswisselingen in de platformen en regio's.

 Digitaal
nvva
02
dec
2021
Regio Noord-Oost

Helaas heeft de regio Noord-Oost besloten om de themabijeenkomst over het exoskelet te annuleren. Er wordt gezocht naar een passend alternatief, waarna het weer mogelijk is om je aan of af te melden voor de bijeenkomst.

 Fletcher Hotel Restaurant Steenwijk
nvva
02
dec
2021
AKC College Tour Werk en kanker 2021

In 2018 en 2019 organiseerde AKC interactieve kennissessies voor arbeidsdeskundigen die meer wilden weten over werk en kanker. Voor deze sessies was veel belangstelling.

In 2021 organiseren we opnieuw interactieve kennissessies in de vorm van een AKC College Tour Werk en kanker met als thema:

“Arbeidsdeskundig onderzoek bij kanker – anders dan anders?” 

 Digitaal of op locatie
nvva

Voor aankomende evenementen, kunt u de Evenementen pagina raadplegen.