Evenementen | Arbeidsdeskundigen

Evenementen Archief

12
jun
2024
Online Algemene Leden Vergadering voorjaar 2024

Op 12 juni van 12.00 tot 13.00 uur organiseert de NVvA de Online Algemene Ledenvergadering voorjaar 2024.

Net als afgelopen jaren, zal de vergadering online plaatsvinden, vanuit een studio. Je kunt de vergadering volgen via de AD Academie met je eigen inloggegevens.


De online ALV. Het lukt niet om jullie van beeld te voorzien. We gaan op een apart kanaal uitzenden. Kopieer de volgende link om door te gaan. https://vimeo.com/event/4380030/9144490bbd Daar gaat de uitzending door.

 online via de AD Academie
NVvA
04
jun
2024
NVvA congres "Geef woorden aan daden"

NVvA Voorjaarscongres ‘Geen woorden maar daden!'


Door storing bij de NS weten we dat mensen later arriveren. We hebben besloten de boot tot 12.00 uur aan de kade te laten wachten.

Als je dat niet red dan kan je door naar "het nieuwe Luxor" op de Posthumalaan 1 (metro wilhelminaplein) waar om 13.30uur het inhoudelijke congres start.


Tijdens het congres geven diverse sprekers 'woorden aan hun daden!'

Zij vertellen over sprekende en bijzondere voorbeelden uit de regio Rotterdam-Rijnmond. Voorop staat dat iedereen meedoet, mee kán doen en gestimuleerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Maar hoe doe je dat in de dagelijkse praktijk? Het belooft leerzaam en interactief te worden

 Rotterdam
NVvA
22
mei
2024
Regio Zuid: Bedrijfsbezoek TINT West-Brabant

Op woensdag 22 mei 2024 organiseert de Regio Zuid een 4e bedrijfsbezoek aan Technohub Inclusieve Technologie (TINT) West Brabant. TINT West-Brabant wil meer mensen in de regio duurzaam aan het werk helpen met behulp van inclusieve technologie. Ze delen kennis en inspiratie, bouwen bruggen tussen verschillende partijen en signaleren kansen om kwetsbare mensen in hun kracht te zetten en te houden.

 Wilhelminakanaal Noord 3, 4902 VR Oosterhout
NVvA
22
mei
2024
Regio Zuid: Bedrijfsbezoek TINT West-Brabant

Op woensdag 22 mei 2024 organiseert de Regio Zuid een 3e bedrijfsbezoek aan Technohub Inclusieve Technologie (TINT) West Brabant. TINT West-Brabant wil meer mensen in de regio duurzaam aan het werk helpen met behulp van inclusieve technologie. Ze delen kennis en inspiratie, bouwen bruggen tussen verschillende partijen en signaleren kansen om kwetsbare mensen in hun kracht te zetten en te houden.

 Wilhelminakanaal Noord 3, 4902 VR Oosterhout
NVvA
14
mei
2024
Geannuleerd - Regio Midden: Verheldering in het Labyrint: Arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht

Deze bijeenkomst is helaas geannuleerd vanwege ziekte van de spreker.


Op 14 mei 2024 organiseert Regio Midden een bijeenkomst waarin Natascha Schenk, autoriteit op het gebied van sociaal verzekeringsrecht, het complexe web van wet- en regelgeving ontrafelt. Een mooie kans om kennis te verdiepen en rechtvaardigheid te bevorderen binnen het arbeids- en sociaal zekerheidsrecht.

 STOOM, Vlijtseweg 114, 7317 AK Apeldoorn
NVvA
14
mei
2024
Geannuleerd: Regio Zuid: Bedrijfsbezoek TINT West-Brabant

Deze bijeenkomst is geannuleerd. U kunt kiezen voor een van de andere sessies.


Op dinsdag 14 mei 2024 organiseert de Regio Zuid een 2e bedrijfsbezoek aan Technohub Inclusieve Technologie (TINT) West Brabant. TINT West-Brabant wil meer mensen in de regio duurzaam aan het werk helpen met behulp van inclusieve technologie. Ze delen kennis en inspiratie, bouwen bruggen tussen verschillende partijen en signaleren kansen om kwetsbare mensen in hun kracht te zetten en te houden.

 Wilhelminakanaal Noord 3, 4902 VR Oosterhout
NVvA
14
mei
2024
Regio Zuid: Bedrijfsbezoek TINT West-Brabant 14/5

Op dinsdag 14 mei 2024 organiseert de Regio Zuid een bedrijfsbezoek aan Technohub Inclusieve Technologie (TINT) West Brabant. TINT West-Brabant wil meer mensen in de regio duurzaam aan het werk helpen met behulp van inclusieve technologie. Ze delen kennis en inspiratie, bouwen bruggen tussen verschillende partijen en signaleren kansen om kwetsbare mensen in hun kracht te zetten en te houden.

 Wilhelminakanaal Noord 3, 4902 VR Oosterhout
NVvA
11
apr
2024
Regio Noord-Oost - Uit de Running met POST Covid

Uit de Running met POST Covid - Huidige stand van zaken tot nu toe

Het doel van deze bijeenkomst is om drie partijen aan het woord te laten om hun expertise, ervaringen in relatie met behandeling en werk met ons te delen. Waarbij ook een interactief gedeelte zal plaatsvinden.


Met bijdragen van Kees Wallis (NeruoRC), Nancy Smits (C-support) en Bas Sorgdrager (BV Beatrixoord)

 Van der Valk Wolvega-Heerenveen
NVvA
09
apr
2024
Platform AOV & Letsel - Wat doe je wanneer je vermoedt dat je client een verslaving heeft?

Op 9 april organiseert het Platform AOV & Letsel in samenwerking met Tactus Verslavingszorg een bijeenkomst over middelenverslaving en werk. Preventiemedewerkers van Tactus zullen handvatten aanreiken waarmee je als arbeidsdeskundige uit de voeten kunt in situaties waarin verslavingsproblematiek aan de orde is.

 Golden Tulip Ampt van Nijkerk
NVvA
02
apr
2024
Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag

Na het succes van de vorige twee edities, organiseren de NVvA, SRA en AKC dit jaar wederom gezamenlijk de arbeidsdeskundige professionaliseringsdag. Op dinsdag 2 april (de dag na Pasen) gaan we naar het Brabantse ’s-Hertogenbosch om ons bij te laten scholen op talloze interessante onderwerpen. Het leuke is dat jij zelf je eigen programma samenstelt en dus uit alle workshops de leukste en interessantste kiest.

 Congrescentrum 1931
Arbeidsdeskundigen
06
mrt
2024
Platform AD11 - Interactieve workshop culturele bewustwording

Saskia Maarse, intercultureel spreker bij Studio Odijk, geeft een interactieve workshop over culturele bewustwording. Na een inleiding over wat cultuur is en hoe het werkt, neemt Saskia de deelnemers op interactieve manier mee op reis door de Nederlandse cultuur zoals die wordt ervaren door mensen uit andere landen. 

 Expo Houten
NVvA
27
feb
2024
Regio Midden - ‘In gesprek over AI’

Is AI een kans of een bedreiging voor arbeidsdeskundigen? Deze bijeenkomst zet je aan tot nadenken over deze vraag. Onder begeleiding van Martin Waltmans (directeur van ICT-dienstverlener Isaeus) gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over de mogelijkheden en de voorbehouden die je kunt ervaren door AI te gebruiken in je werk als arbeidsdeskundige. 

 Het Ketelhuys, Apeldoorn
NVvA

Voor aankomende evenementen, kunt u de Evenementen pagina raadplegen.