Evenementen Archief

21
sep
2023
 Van der Valk Hotel Drachten, Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten
nvva
21
sep
2023
Platform AOV & Letsel - Omgaan met persoonsgegevens door Arbeidsdeskundigen

Interactieve bijeenkomst rondom de vernieuwde Handleiding ‘Omgaan met persoonsgegevens door Arbeidsdeskundigen’, die onlangs door de NVvA en de SRA werd gepresenteerd. 

 Ambt van Nijkerk, Berencamperweg 4, 3861 MC te Nijkerk
nvva
21
sep
2023
Regio West - Verslaving op de werkvloer

Regio West houdt op 21 september een interactieve bijeenkomst over middelengebruik, verslaving en werk. De presentatie is in handen van Stephan Roelofs, oprichter van Be-Responsible. Stephan is specialist op gebied van verslaving- en doseringsproblematiek op de werkvloer.

 Van de Valk Breukelen
nvva
29
jun
2023
 Saxion Deventer
nvva
28
jun
2023
Platform AD11 - Vitale kracht van opvolgende generaties

In een interactieve masterclass laat Aart Bontekoning zien hoe behoud van vitaliteit binnen opvolgende generaties kan worden bereikt.

 Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
nvva
23
mei
2023
Regio Zuid - Financiële consequenties van arbeidsongeschiktheid

In deze bijeenkomst neemt Toon Winkels, specialist Arbeidsrecht & Sociaal Verzekeringsrecht bij WMS Arbeidsrecht juristen, je mee in de financiële consequenties bij arbeidsongeschiktheid.

 Café-Restaurant De Zwaan – Markt 9, 5691 AR Son
nvva
16
mei
2023
Online Algemene Leden Vergadering

Op 16 mei organiseert de NVvA de Algemene Ledenvergadering voorjaar 2023. 

 Digitaal
nvva
16
mei
2023
AD Academie webinar “Ontdek de kracht van motiveren”

Op dinsdag 16 mei om 12.00 uur zal Stijn van Merendonk, expert  op het gebied van MI en Gedragsverandering, ons meenemen in de wereld van Motivational Interviewing (MI).

nvva
13
apr
2023
Platform AOV & Letsel - Long covid en hoe nu verder?

Op 13 april organiseert NVvA-platform AOV & Letsel een bijeenkomst over de gevolgen van long covid.

Tijdens de bijeenkomst gaan sportarts Hilde Joosten en verzekeringsarts/medisch adviseur Marco Derks de diepte in over dit actuele thema. De bijeenkomst vindt plaats bij Achmea in Apeldoorn (Ontmoetingsgebouw).

 Achmea. Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP Apeldoorn
nvva
04
apr
2023
NVvA Voorjaarscongres

Op dinsdag 4 april vindt het NVvA voorjaarscongres plaats. Dit keer ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom in het Agora theater in Lelystad. De inschrijving voor het congres is geopend. Wees zeker van deelname en meld je meteen aan!

De sprekers
We hebben vier verschillende keynotes op het programma staan. Zij delen hun vernieuwende of baanbrekende inzichten over verschillende onderwerpen en nemen je mee in het belang van de arbeidsdeskundige in dit verhaal. Zo leer je deze dag wat het geheim is van ‘aardig zijn’, hoe het is om te leven met een angststoornis, wat een burn-out precies is en hoe we beter met stress om kunnen gaan én wat het leven met een energiebeperking en een hulpvraag inhoudt.

Kortom, een leerzame en gezellige middag die je niet wilt missen!

nvva
04
apr
2023
Ochtendprogramma feedbacksessie “De AD van de Toekomst”

Speciaal voor leden die aanwezig zijn op het NVvA voorjaarscongres op 4 april van 12.00 tot 17.00 uur in Lelystad. Is er een ochtendprogramma over het project “de AD van de Toekomst”.

De NVvA is, zoals je wellicht weet of hebt gelezen in de AD Visie, al een aantal maanden druk bezig met dit project en wil op 4 april van 10.30 tot 12.00 uur met een interactief programma feedback vragen op de eerste schetsen van “De AD van de toekomst”.

Wees zeker van deelname en meld je meteen aan!

 Lelystad
nvva
30
mrt
2023
Regio Noord-Oost - Taboe: overgang(sklachten) en hoe verder?

Meer dan de helft van de Nederlanders krijgt te maken met de overgang, toch praten we er maar weinig over. In ons dagelijkse werk zien, spreken en beoordelen we personen op het gebied van belasting en belastbaarheid. Een lastig aspect zijn de zogenoemde overgangsklachten die regelmatig leiden tot mis-diagnoses. Niet alleen de werknemer maar ook de werkgever, de bedrijfsarts en de arbeidsdeskundige lopen daar tegenaan. Hoe kunnen we omgaan met dergelijke klachten vooral als deze ook tot uitval of beperkingen in het werk leiden?

 Hotel Van der Valk te Wolvega
nvva

Voor aankomende evenementen, kunt u de Evenementen pagina raadplegen.