Evenementen

10
feb
2021
Platform AD11: Re-integratie. Wat werkt wel en wat niet?

Gastspreker is Jan Verhoeven van Condite. De aanleiding voor dit thema is de nieuwe SECR richtlijn Arbeidstherapeutisch werken. Die is sinds november 2020 actief. Wat maakt dat aanscherping nodig was? Maken we wel de juiste keuzes in een re-integratie traject? De diverse vormen van re-integreren. Wat werkt en hoe werkt het ook alweer. Klachtcontingent versus tijdcontingente opbouw. De do's en don't's. 

 Digitaal
nvva
02
mrt
2021
Regio Zuid - save the date

Dit is een bijeenkomst van Regio Zuid. Informatie over de bijeenkomst komt uiterlijk 4 weken vooraf op de website. Zodra het mogelijk is om je aan te melden voor deze bijeenkomst maken we je hierop attent via onze nieuwsbrief.  

nvva
11
mrt
2021
Regio West - save the date

Dit is een bijeenkomst van Regio West. Informatie over de bijeenkomst komt uiterlijk 4 weken vooraf op de website. Zodra het mogelijk is om je aan te melden voor deze bijeenkomst maken we je hierop attent via onze nieuwsbrief.  

nvva
24
mrt
2021
Webinar Platform Sociaal Domein: 'Verleden, heden en toekomst van de banenafspraak'

Gastsprekers: Astrid Hendriks, manager Landelijk team samenwerking gemeenten en Martine Smit, projectleider Rijnvicus gemeente Alphen aan den Rijn.

 Digitaal
nvva
08
apr
2021
AKC College Tour Werk en kanker 2021

In 2018 en 2019 zijn er interactieve kennissessies georganiseerd voor arbeidsdeskundigen, die meer wilden weten over werk en kanker. Voor deze sessies was veel belangstelling.

In 2021 organiseren we opnieuw interactieve kennissessies in de vorm van een AKC College Tour Werk en kanker met als thema:

“Arbeidsdeskundig onderzoek bij kanker – anders dan anders?” 

 Digitaal of op locatie
akc
15
apr
2021
Regio Noord-Oost - save the date

Dit is een bijeenkomst van Regio Noord-Oost. Informatie over de bijeenkomst komt uiterlijk 4 weken vooraf op de website. Zodra het mogelijk is om je aan te melden voor deze bijeenkomst maken we je hierop attent via onze nieuwsbrief.  

nvva

Voor evenementen die reeds hebben plaatsgevonden, kunt u het Archief raadplegen.