11
feb
2014

NSvP stimuleert onderzoek naar dynamische loopbanen

De Nederlandse Stichting voor Psychotechniek (NSvP) viert zijn 12,5 jarig bestaan door in totaal 80.000 euro beschikbaar te stellen voor actieonderzoek naar Dynamische loopbanen. Het onafhankelijke kenniscentrum en vermogensfonds, komt graag in contact met goede voorbeelden van vernieuwende initiatieven waarbij mensen experimenteerruimte krijgen om ervaring op te doen met nieuwe taken en functies, binnen de eigen organisatie, of daarbuiten.

Zowel medewerkers, groepen medewerkers als arbeidsorganisaties kunnen initiatieven nemen die bijdragen aan het vergroten van experimenteerruimte. Voorbeelden van bestaande initiatieven zijn Google Time (medewerkers kregen 20% vrije tijd om vernieuwende projecten te ontwikkelen die bijdragen aan innovatie/het organisatiebelang) of initiatieven zoals Train je collega, combinatiebanen en snuffelstages.

De geselecteerde initiatieven worden gedurende een jaar door een onderzoeker actief gevolgd. Onderzoeker(s) en initiatiefnemers en geïnteresseerde bedrijven komen gedurende de looptijd van het onderzoek regelmatig bij elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen.

Stuur de beschrijving van het vernieuwende initiatief voor 1 maart 2014 toe aaninfo@nsvp.nl. Een onafhankelijke jury maakt een selectie van initiatieven die zich vervolgens kunnen presenteren op een bijeenkomst op 10 april. Vier initiatieven worden uiteindelijk beloond met een subsidie van telkens 20.000 euro.
Meer informatie: www.innovatiefinwerk.nl

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Geslaagde eerste Bilderbergconferentie AD van de Toekomst

Met trots kijken we terug op onze geslaagde Bilderberg conferentie van 3 en ...

NVvA
NVvA
AKC jaarplan 2023

Als AKC willen we ons blijven ontwikkelen en blijven aansluiten bij de actu ...

AKC
NVvA
Goede samenwerking arbeidsdeskundigen en (zorg)professionals van groot belang

Een recent promotie-onderzoek van Natasja Looman (Radboudumc) toont aan dat ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws