11
mrt
2021

Regio West - Duurzaam verandermanagement

Gastsprekers zijn Erika Schenk en Dirk Bader. Twee door de wol geverfde consultants op het gebied van verandermanagement. Veel leidinggevenden snappen dat het anders zal moeten in organisaties. De Covid-pandemie laat niets heel van oude overtuigingen over bedrijfsvoering. Hoe kan daar nu al op worden ingespeeld door de arbeidsdeskundige?

De leden die zich voor de bijeenkomst hebben aangemeld hebben per mail een deelnamelink ontvangen. Het kan zijn dat deze link in een beveiligde omgeving (zoals Citrix) niet laadt.
Er zijn daarvoor twee oplossingen:
1. Kijk op een eigen device die niet van jouw werkgever is
2. Heb je alleen toegang tot de PC van jouw werkgever dan kun je de link kopiëren en plakken in de omgeving waarin je terechtkomt nadat je op de PC hebt ingelogd. (Let op, je logt dan niet voor de 2e keer in, in de Citrix-omgeving). Als je in de eerste omgeving bent open je je browser. Dat is de omgeving waarin je de link plakt.

Welke rol speelt het welzijn van medewerkers? Wat zien we daarvan terug in de bovenstroom en wat speelt er onzichtbaar in de onderstroom? Vanuit het principe “eerst wie, dan het wat’ nemen Bader&Schenk je mee in een kijkje onder de waterspiegel. Zij delen hun visie op duurzaam verandermanagement; praktisch, no-nonsense en met de nodige tips & tricks om direct zelf toe te passen voor de arbeidsdeskundige.  

Ook interessant