29
jun
2021

Slogan wedstrijd! ‘De arbeidsdeskundige van de toekomst’

In 2021 is het een halve eeuw geleden dat de NVvA werd opgericht. Dit vieren we door 50 keer aandacht te schenken aan het jubileum. Nummer 24 van 50: Wie bedenkt de beste slogan voor ons thema ‘De arbeidsdeskundige van de toekomst’?

Tijdens het congres van 8 juni 2017 startte de NVvA een campagne om de arbeidsdeskundige beter op de kaart te zetten. Ons credo destijds: ‘Als het werk anders moet – de arbeidsdeskundige werkt voor U.’ Hierna volgde ‘Iedereen doet mee’ over de rol van de arbeidsdeskundige bij de inclusieve arbeidsorganisatie. Hiermee hebben wij bewustwording willen creëren bij arbeidsdeskundigen én werkgevers over het organiseren van inclusief werken. 

Een volgend thema is ‘de arbeidsdeskundige van de toekomst’. De NVvA heeft een rondetafelbijeenkomst georganiseerd waar wetenschappers en arbeidsdeskundigen over de arbeidsdeskundige van de toekomst hebben gesproken. Dit webinar is terug te kijken op de AD Academie. Het thema willen wij graag kracht bijzetten met een goede slogan die we bij alle activiteiten van de NVvA kunnen gebruiken. Hiervoor vragen wij jullie hulp. De bedenkers van de beste drie slogans ontvangen een mooie prijs in het kader van 50 jaar NVvA! 

Via onderstaande link kun je jouw slogan uploaden.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Nieuw onderzoek: Re-integratieproces zieke werknemers verbeteren

Nieuwe projecten richten zich op versterken eigen rol zieke werknemer, bevo ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Open Subsidiecall AKC

Het AKC is op zoek naar voorstellen voor relevant onderzoek voor de arbeids ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Wat is de Visie op Dienstverlening?

De visie is er om richting te geven aan het samen ontwikkelen van dienstver ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws