10
feb
2021

Platform AD11: Re-integratie. Wat werkt wel en wat niet?

Gastspreker is Jan Verhoeven van Condite. De aanleiding voor dit thema is de nieuwe STECR richtlijn Arbeidstherapeutisch werken. Die is sinds november 2020 actief. Wat maakt dat aanscherping nodig was? Maken we wel de juiste keuzes in een re-integratie traject? De diverse vormen van re-integreren. Wat werkt en hoe werkt het ook alweer. Klachtcontingent versus tijdcontingente opbouw. De do's en don't's. 

Op 10 februari 2021 organiseert het NVVA platform AD11 voor haar leden een digitale bijeenkomst: Re-integratie. Wat werkt wel en wat niet?

Onze gastspreker is : Jan Verhoeven van Condite.

De aanleiding voor dit thema is de nieuwe STECR richtlijn Arbeidstherapeutisch werken. Die is sinds november 2020 actief. Wat maakt dat aanscherping nodig was? Maken we wel de juiste keuzes in een re-integratie traject?

In deze (zoveel als digitaal mogelijk is) interactieve workshop gaat Jan ons meenemen in de wereld van re-integratie modellen. Het model Ziektegevolgen en het werken als therapie (wat aansluit op het ICIDH/ICF model) staan centraal.

Deze digitale workshop is van 16.00 tot 18.00 uur.

Voor de geïnteresseerden: https://nl.wikipedia.org/wiki/International_Classification_of_Functioning,_Disability_and_Health.