Vooral jongeren vangen pieken op in landbouw en horeca | Arbeidsdeskundigen
08
dec
2016

Vooral jongeren vangen pieken op in landbouw en horeca

Seizoenspieken in de horeca en in de landbouw worden voornamelijk opgevangen door jonge werknemers in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. In beide bedrijfstakken werken relatief veel mensen uit deze leeftijdsgroep. Dit meldt CBS.

Klik hier voor meer informatie.

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Onzichtbaar en ondergewaardeerd: zorgen over positie van klassieke arbeiders

Klassieke arbeiders in sectoren als productie, logistiek, techniek en ambac ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Staatssecretaris wil doelgroep banenafspraak substantieel verbreden

Staatssecretaris Jurgen Nobel (SZW) heeft in een Kamerbrief de hoofdlijnen ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Onderzoek: kennisdeling in het poortwachterproces verbeteren

Met subsidie van ZonMw heeft ZINZIZ, in samenwerking met de NVvA, AKC en SA ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws