15
feb
2024

Nieuw in de AD Academie – Tegenstrijdige belangen & Actualiteit in sociale zekerheid en arbeidsrecht

De AD Academie biedt een breed scala aan lezingen, cursussen, e-learnings en doorverwijzingen om de kennis van arbeidsdeskundigen op peil te houden. De AD Academie is voortdurend in ontwikkeling en blijft nieuwe onderwerpen toevoegen. Twee van de meest recente toevoegingen zijn het ronde tafel gesprek over tegenstrijdige belangen & het webinar over actualiteit in sociale zekerheid en arbeidsrecht

Hoe ga je om met tegenstrijdige belangen? Op 12 december 2023 heeft regio Zuid een tafelgesprek o.l.v. Reinout Slee georganiseerd tussen twee gerenommeerde sprekers op dit thema. Dick Schreuder, mediator en partner bij Rijppaert & Peeters Advocaten en Peter Hulsen, sinds kort ombudsman van de SRA en al jarenlang zitting in het Arbeidsdeskundig Tuchtcollege en Centraal Arbeidsdeskundig Tuchtcollege van de SRA gaan in gesprek. Zij vertellen over hun ervaringen en geven tips en trucs om jouw professioneel handelen op dit gebied te verbeteren.

Bekijk deze bijeenkomst hier.

Op 15 februari om 12.00 uur zal arbeidsjurist en arbeidsdeskundige Monique van de Graaf tijdens een webinar in de AD Academie stilstaan bij de ontwikkelingen binnen de sociale zekerheid en het arbeidsrecht. Actuele jurisprudentie op het gebied van de loonsanctie, Praktische schatting versus theoretische schatting, Jurisprudentie vakantie en ziekte, jurisprudentie no-riskpolis en rond zwart werk en recht op loon. Deze en nog veel meer thema’s komen aan bod in het webinar, dat je daarom niet wil missen!

Bekijk het webinar hier.

NVvA
NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Bescherm letselschadeslachtoffers tegen malafide praktijken

Letselschadeslachtoffers moeten beschermd worden tegen malafide praktijken ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Toenemende fysieke klachten bij werknemers

Fysieke klachten onder werknemers lijken toe te nemen, met een aanzienlijk ...

NVvA
NVvA
Controledrift op de werkvloer

Het lijkt erop dat de controledrift op de werkvloer volledig uit de hand lo ...

NVvA
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws