23
sep
2021

Nieuw in de AD Academie

In de AD Academie vind je lezingen, cursussen, e-learnings en doorverwijzingen om je arbeidsdeskundige kennis op peil te houden. De AD Academie is altijd klaar voor gebruik, maar nooit af. Ook deze week is er een nieuw onderwerp toegevoegd. 

Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA)
Een presentatie door Marianne Minks en Joep Hoefnagels over de Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA). Ze nemen ons mee in het ontstaan van de SRA, in de ontwikkeling en het onderhoud van de gedragscode en vertellen hoe het tuchthuis is ingericht.

Klik hier voor de presentatie.

Lunchwebinar AD assist
AD assist is een nieuwe tool voor en door arbeidsdeskundigen. AD assist geeft snel inzicht in de arbeidsmogelijkheden op taakniveau van werknemers. Het automatiseert routinematig en tijdrovend werk rondom de FML/IZP en het rapporteren. Gebaseerd op de functie- en takendatabase van LDC heeft AD assist de ambitie een onmisbare assistent te worden voor elke arbeidsdeskundige. Uniek hierin is de rol van Artificiële Intelligentie (AI) wat ervoor zorgt dat de tool leert van de arbeidsdeskundigen die ermee werken en dus steeds slimmer wordt. Tijdens dit webinar maak je kennis met de achtergrond, toepassing én meerwaarde van AD assist in de praktijk. 

Klik hier om de bijeenkomst terug te kijken.
 

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Het NVvA ledenonderzoek 2022 | Deel twee

Dit is deel twee van het tweeluik over het ledenonderzoek. In het eerste de ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Het NVvA ledenonderzoek 2022 | Deel één

We zijn verheugd om de resultaten van het ledenonderzoek met jullie te kunn ...

NVvA
NVvA
Simpel switchen: Wanneer herleeft het recht op Wajong?

Als je vanuit dagbesteding een stap zet naar (beschut) werk, maar dit toch ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws