02
feb
2023

Belangrijk onderzoek naar samenwerking tussen beroepsgroepen.

Nicole Snippen van het UMCG is bezig met een belangrijk onderzoek naar de samenwerking en afstemming tussen Bedrijfsartsen, Arbeidsdeskundigen en Verzekeringsartsen. Het UMCG zal de onafhankelijke evaluatie uitvoeren van project BAR. Deze vragenlijst is de nulmeting.

Het doel van de vragenlijst is om meer inzicht te verkrijgen in de samenwerking en afstemming tussen de drie beroepsgroepen en hoe de professionals die beoordelen. Onze arbeidsdeskundige inbreng is belangrijk en daarom vragen we onze leden om hulp.

Door de oproep te delen in je netwerk of de vragenlijst rechtstreeks te verspreiden, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek van Nicole. Je kunt de vragenlijst vinden via de volgende link: https://verbetering-poortwachtersproces.nl/professionals/. Hier vind je ook meer informatie over het onderzoek en de vragenlijsten voor de professionals.

Dit onderzoek is ook voor ons als arbeidsdeskundigen erg belangrijk. Door jouw bijdrage kunnen we samen een verschil maken en verbeteringen realiseren in de samenwerking tussen beroepsgroepen.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Het NVvA ledenonderzoek 2022 | Deel twee

Dit is deel twee van het tweeluik over het ledenonderzoek. In het eerste de ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Het NVvA ledenonderzoek 2022 | Deel één

We zijn verheugd om de resultaten van het ledenonderzoek met jullie te kunn ...

NVvA
NVvA
Simpel switchen: Wanneer herleeft het recht op Wajong?

Als je vanuit dagbesteding een stap zet naar (beschut) werk, maar dit toch ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws