22
apr
2021

Webinar Wet vereenvoudiging Wajong

De Wajong wetgeving is al decennia een onderdeel ons sociaal zekerheidstelsel. Meer dan 243.000 mensen in Nederland hebben inmiddels een Wajong voorziening. De vele wetswijzigingen hebben het er niet eenvoudiger op gemaakt. Of de Wet vereenvoudiging Wajong hiervoor gaat zorgen is de vraag. In dit Webinar zal arbeidsdeskundige/trainer Ton Laenen meer dan 20 jaar Wajong wetgeving de revue laten passeren. Hij behandelt de wetswijzigingen in chronologische volgorde en geeft uitleg over de wijzigingen in het kader van de Wet vereenvoudiging Wajong.

In ongeveer drie kwartier geeft Ton een samenvatting van de grote wijzigingen in de Wajong wetgeving om aansluitend een toelichting te geven op de meest recente wijzigingen. Hij geeft tips waar je als arbeidsdeskundige vooral op moet letten bij deze specifieke doelgroep. Naast bestaande begrippen zoals de jonggehandicapte, restverdiencapaciteit, overstapregeling arbeidsvermogen wordt uitleg gegeven over het nieuwe begrip 'garantiebedrag Wajong'. Tijdens het Webinar is er ruimte om vragen te stellen.

Wil je meer weten over de Wajong Wetgeving dan is dit Webinar een aanrader!

Lukt het je niet op dt tijdstip om mee te doen? De presentatie kan je later bekijken in de AD Academie.

Dit webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie. Log in op de website en klik op de homepage door naar de AD Academie om deel te nemen en vragen te stellen. 

Ook interessant