02
apr
2020

Webinar: “Evidence based handelen en methodisch werken” door Roland Blonk

Prof. dr. Roland Blonk legt uit hoe evidence based handelen en methodisch werken de basis zijn voor valideren, operationaliseren en meetbaar maken. Hoe werkt dit in de praktijk en welke consequenties heeft dit voor ons werk als arbeidsdeskundige? Dit Webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie.

Prof. dr. Roland Blonk legt uit hoe evidence based handelen en methodisch werken de basis zijn voor valideren, operationaliseren en meetbaar maken. Hoe werkt dit in de praktijk en welke consequenties heeft dit voor ons werk als arbeidsdeskundige?

Dit Webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie. Log in op de website en klik op de link bij AD Academie om deel te nemen en vragen te stellen. 

 

 

 

Op dit moment worden er nog geen PE-punten toegekend aan de activiteiten die er gevolgd worden via de AD Academie. De NVvA is bezig deze functionaliteit te ontwikkelen. Deze zal naar verwachting voor het eind van het jaar gereed zijn. PE-punten zullen dan alsnog met terugwerkende kracht worden toegekend aan degene die actief zijn geweest op de AD Academie.

Via AD Academie

AD Academie: http://adacademie.arbeidsdeskundigen.nl/skillsacademy/start
Online 1
1234 AB AD ACADEMIE

Klik hier om jouw route te plannen.