10
dec
2020

Regio West - Een ronde tafel discussie over de rol die de arbeidsdeskundige inneemt bij de re-integratie van een arbeidsbeperkte medewerker

Aan de hand van een achttal stellingen spreken diverse deskundigen in circa 2 uur zich uit over hun rol.

Door technische problemen is de bijeenkomst helaas gecancelled. Deze zal op een later moment terug te kijken zijn. Excuses voor het ongemak.

Klik hier om de bijeenkomst te volgen

Aan de hand van een achttal stellingen spreken diverse deskundigen in circa 2 uur zich uit over hun rol. De stellingen zijn in eerste instantie voorgelegd aan de lezers van dit nieuwsbulletin en tijdens het gesprek worden de reacties op die stellingen meegenomen in de discussie. Het belooft een interactief programma te worden, waarbij je thuis via de livestream kunt meepraten met het panel, bestaande uit diverse functionarissen die betrokken zijn bij re-integratie.

De stellingen zijn voorzien van diverse antwoordmogelijkheden, waardoor er een enquête ontstaat. De antwoorden op die enquête zullen een belangrijke rol spelen in het ronde tafelgesprek.

Na aanmelding voor deze digitale bijeenkomst, krijg je kort voor aanvang van de bijeenkomst een bevestiging met een link toegestuurd waarmee je kunt deelnemen.

 

Ook interessant