10
dec
2015

Symposium Arbeidstoeleiding kwetsbare jongeren

Is volgeboekt, u kunt zich nog wel aanmelden maar komt dan op een wachtlijst te staan.

AKC organiseert voor (lokale)uitvoerders en beleidsmakers, scholen en andere betrokken bij de arbeidstoeleiding van kwetsbare jongeren een symposium over de arbeidstoeleiding van kwetsbare jongeren vanuit het voortgezet speciaal onderwijs, het praktijkonderwijs en de entreeopleiding.

Momenteel verandert er veel in de wijze waarop de arbeidstoeleiding van kwetsbare jongeren plaatsvindt. Gemeenten, regionale Werkbedrijven en werkgevers gaan een steeds belangrijkere rol spelen in de regionale samenwerking rond kwetsbare jongeren.

  • Hoe kun je de regionale samenwerking in deze veranderende context zo inrichten dat er een optimale overgang van onderwijs naar werk kan worden gerealiseerd?
  • Welke kennis heb je nodig om dit te kunnen doen?
  • Wat kunnen wij leren van de ervaringen van de regionale netwerken?
  • Wie kunnen zinvolle bijdragen leveren voor de gewenste sluitende aanpak onderwijs-arbeidsmarkt voor deze doelgroep?

Dit zijn actuele vragen die belangrijk zijn om tot een sluitend netwerk voor kwetsbare jongeren te kunnen komen.

Deze vragen staan centraal in het symposium dat AKC op 10 december organiseren. Het symposium wordt gehouden naar aanleiding van het onderzoek dat Regioplan met subsidie van UWV heeft uitgevoerd naar de regionale samenwerking rond de arbeidstoeleiding van kwetsbare jongeren.


Deelname aan het symposium is gratis. 

Kosten voor het parkeren:
Bij Regarz de Eenhoorn is plaats voor 120 auto's. Kosten zijn € 1,- per 25 min of een dagkaart vanaf 375 min voor € 14.50.
Mocht de parkeerplaats vol zijn dan kunt u aan de overkant bij P&R parkeren. De kosten zijn 2.40 per 60 min met een maximum van € 13,- per dag.

 

 

Amersfoort

Regardz De Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH AMERSFOORT

Klik hier om jouw route te plannen.

Ook interessant