21
jun
2022

Geslaagde professionaliseringsdag voor arbeidsdeskundigen

Afgelopen vrijdag gingen 300 arbeidsdeskundigen terug naar de schoolbanken bij Saxion Hogeschool in Deventer. Tijdens de professionaliseringsdag van de NVvA, de SRA en het AKC konden ze een college en diverse workshops volgen.

Deze gezamenlijke professionaliseringsdag was een experiment dat smaakt naar meer. Door de samenwerking konden we een heel divers aanbod van onderwerpen neerzetten. De arbeidsdeskundigen konden zelf kiezen waar zij zich in wilden verdiepen.
Ondanks de tropische temperaturen zijn de ruim 300 arbeidsdeskundigen en de sprekers fris en enthousiast met elkaar aan de slag gegaan. De kleinere setting in klas- en collegelokalen leende zich heel goed voor interessante gesprekken over de inhoud, praktijk en kennis. Op de afsluitende borrel werd volop nagepraat over de opgedane inzichten.
Deelnemers van de professionaliseringsdag hebben een enquête ontvangen. Aan de hand daarvan evalueren we de dag en bekijken we of deze voor herhaling vatbaar is. En zo ja, welke tips we kunnen meenemen in de verdere organisatie. Het organisatieteam, bestaande uit Eli Van Den Heuvel, Jeroen Leenstra (beiden NVvA), Jamila Tourabi (SRA) en Marianne Holleman (AKC), wil de sprekers en workshopleiders bedanken voor hun bijdrage en kijkt tevreden terug op dit gezamenlijk initiatief.
 
Heb je de professionaliseringsdag gemist of wil je een college terugzien? Dat kan binnenkort in de AD Academie!

AKC
Terug naar overzicht
Meer AKC nieuws
Apps kunnen ondersteunen in communicatie op werk en in het dagelijks leven

Wanneer het gaat over technologische ondersteuning in werk gaan de gedachte ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
AKC levert update Leidraad jobcoach op bij NVvA

Een jobcoach kan ondersteuning bieden bij vinden en behouden van werk. Om u ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
AKC levert een concept voor een Leidraad “arbeidsdeskundige rapportage” op bij NVvA

Arbeidsdeskundigen schrijven gemiddeld drie rapportages per week. Doorgaans ...

AKC
Meer Kenniscentrum AKC nieuws