18
aug
2020

Werkscan najaarstraining: gezond en met plezier je werk (blijven) doen tijdens corona

Thuiswerken heeft een enorme vlucht genomen sinds de coronacrisis. Maar wat betekent minder contact met je collega's en je leidinggevende voor je werkzaamheden? En als je zorgtaken combineert met je werk: hoe houd je de balans goed in de gaten? Ben je meer of minder gaan werken en welk effect heeft dat?

Kortom, het werkvermogen van medewerkers staat onder druk. Werkgevers zijn op zoek naar manieren om hun medewerkers ook in deze tijden zo goed mogelijk inzetbaar te houden.

Maar op afstand is het lastig te bepalen hoe het echt met iemand gaat. Gelukkig kun je als werkgever werkvermogen gevalideerd meten met de Werkscan. Doel is dat medewerkers zelf in actie komen om zo gezond mogelijk en met plezier hun werk te (blijven) doen. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zelf aan het roer staan als het gaat om hun duurzame inzetbaarheid?

Interesse? Kom dan naar de najaarstraining Werkscan & motivational interviewing op 10, 18, 25 september en 6 oktober 2020. De training is bedoeld voor arbeidsdeskundigen en loopbaanadviseurs.

Schrijf je hier in voor de training. Vragen? Neem gerust contact op met Peter Langedijk van Blik op Werk via plangedijk@blikopwerk.

NVvA
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Bescherm letselschadeslachtoffers tegen malafide praktijken

Letselschadeslachtoffers moeten beschermd worden tegen malafide praktijken ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Apps kunnen ondersteunen in communicatie op werk en in het dagelijks leven

Wanneer het gaat over technologische ondersteuning in werk gaan de gedachte ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
AKC levert update Leidraad jobcoach op bij NVvA

Een jobcoach kan ondersteuning bieden bij vinden en behouden van werk. Om u ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws