9 januari 2019

Bijeenkomst "Transformatie" met Ruud Veltenaar

De Regio Noord-Oost en het Platform AOV & Letsel organiseren op 24 januari 2019 een bijeenkomst rond het thema “transformatie”. De wereld verkeert in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven. Wat betekent dit voor het werk? Wat betekent dit voor het werk van de arbeidsdeskundige? Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken? Wij hebben de heer Ruud Veltenaar bereid gevonden ons mee te nemen naar een blik in de toekomst.

Ruud studeerde filosofie aan de Sorbonne Université en aan de Columbia University in New York City en International Business Management aan Harvard. Als bevliegeraar en friskijker biedt hij duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Een wereld op drift naar een volgende fase in onze beschaving.

Ruud zet mensen aan het denken over hun eigen toekomst in een snel transformerende wereld. Nieuwe inzichten, dogma’s en belemmerende overtuigingen worden kritisch en feitelijk beschouwd. Met een heldere visie en duidelijke agenda voor de toekomst, houdt hij zijn publiek een spiegel voor en creëert hij beweging en actie.

Wij beloven u een interactieve presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat.

Aanmelden kan via onze website.

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten