29
nov
2023

Online Algemene Leden Vergadering

Op 29 november organiseert de NVvA haar Algemene Ledenvergadering. De vergadering zal dit jaar weer online plaatsvinden, vanuit een studio. Je kunt de vergadering volgen via de AD Academie met je eigen inloggegevens.

Voorbereiding

Een digitale ALV verschilt van een reguliere ALV en het is daarom belangrijk om je vragen vooraf te stellen. Je hebt tot 24 november de mogelijkheid om je vragen te sturen naar nvva@arbeidsdeskundigen.nl. Deze vragen worden vooraf beantwoord en de antwoorden worden op de website gepubliceerd.
Tijdens een digitale ALV is het niet mogelijk om inhoudelijke vragen te stellen. De vragen en antwoorden die vooraf gesteld zijn worden wel tijdens de ALV behandeld. 

Agenda

Op de agenda staat de bespreking van de strategische plannen voor de komende periode, de bijbehorende begroting en het vaststellen van de contributie voor 2024. Bijzonder zijn de agendapunten rond het project AD van de Toekomst en de nieuwe gedragscode, die samen met de SRA is ontwikkeld. Als laatste zullen de bestuurswisselingen in de platformen en regio’s worden besproken.

De agenda en de stukken zijn te vinden op de website.


Ook interessant