22
nov
2023

Platform Sociaal Domein De meerwaarde van technologie voor de arbeidsdeskundige

Heb jij je ooit afgevraagd of technologie de sleutel kan zijn tot duurzame arbeidsparticipatie? Ben je arbeidsdeskundige/professional en nieuwsgierig naar de impact van technologie. Platform Sociaal Domein heeft dan een boeiende bijeenkomst voor je op 22 november!

In een tijd waar de arbeidsmarkt onder druk staat, zijn er nog steeds mensen die langs de kant staan. Naast de traditionele aanpak en de inzet van de veelal bekende instrumenten kan technologie een veelbelovende route bieden naar duurzame arbeidsparticipatie. Tijdens deze bijeenkomst vertellen Leendert Bos en Trea van der Vecht over de nieuwste ontwikkelingen en lichten zij enkele inspirerende projecten toe op het snijvlak van mens, arbeid en technologie. We kunnen naast luisteren ook ervaren.

Leendert Bos is senior beleidsadviseur bij Cedris. Daar houdt hij zich bezig met innovatie, sociaal ondernemen en publiek-private samenwerking. In het verlengde daarvan is hij projectdirecteur van Kennisalliantie Inclusie en Technologie (KIT). Trea van der Vecht is business developer bij Saxion Hogeschool. Ze is tevens verantwoordelijk voor de post HBO Arbeidsdeskundige Saxion en projectleider van het lab Toekomstig werk binnen Saxion. Verder maakt zij deel uit van de onderzoeksgroep technologisering vanuit het AKC.

Programma

16.00 inloop en registratie

16.15 opening en aansluitend presentatie

16.45 world café

17.45 wrap-up

18.00 afsluiting

Ook interessant