3 maart 2020

Uitnodiging ALV 6 april 2020

Het bestuur van de NVvA nodigt je uit voor een extra ALV op maandag 6 april 2020 in Eenhoorn meeting center te Amersfoort (tegenover Centraal station) van 16.00 tot 18.30 uur. Om het nuttige (ALV) met het aangename te verenigen geeft Matthijs Akkenaar van Skillstown Connect een presentatie met als thema '21st century skills'.

Op de ALV informeren we je over de uitwerking van onze plannen rond ‘professioneel besturen’, zoals goedgekeurd op de ALV van 1 november 2019 en maken we de keuze voor een nieuwe voorzitter.

We hebben als bestuur plannen ontwikkeld om in de komende twee jaar een transitie door te maken naar ‘professioneel besturen’. Daarbij blijven de reguliere verenigingsactiviteiten natuurlijk speerpunt voor ons als vereniging.

Ons vak is onderhevig aan veranderingen; er zijn o.a. nieuwe opdrachten in de preventie en in het 1e en 2e spoor traject. We hebben de komende jaren diverse uitdagingen binnen ons vakgebied. Daarom willen we graag een arbeidsdeskundige, een vakgenoot, als voorzitter in deze transitieperiode. Voor de portefeuille van de voorzitter hebben we een profiel opgesteld. Dit profiel en de eerste aanzet van ons plan ‘professioneel besturen’, kun je downloaden op het besloten ledendeel van de website.

De nieuwe voorzitter heeft als kerntaak het overnemen en onderhouden van het netwerk van onze huidige voorzitter. Daarnaast is vereist dat de nieuwe voorzitter de nieuwe plannen van de vereniging onderschrijft.

Op basis van het profiel meent het bestuur een goede kandidaat binnen zijn geledingen te hebben en draagt daarom Bert van Swam (huidige vice-voorzitter/penningmeester) voor als voorzitter van de NVvA gedurende deze transitie.

Indien er leden zijn die zich naast Bert van Swam willen kandideren als voorzitter dan horen we dit graag. Stuur voor 10 maart 2020 een CV en begeleidend schrijven met je motivatie naar de secretaris van het bestuur, Eli Van Den Heuvel; nvva@arbeidsdeskundigen.nl

Tijdens de lezing van Matthijs Akkenaar (21st century skills) praat hij ons bij over een wereld die continu verandert en waar steeds meer van ons wordt verwacht. Veel activiteiten vinden online plaats en er komen steeds vaker nieuwe manieren van werken. Het is een uitdaging om hiermee om te gaan en je te laten ondersteunen bij deze ontwikkelingen. Welke competenties heb je hierbij nodig en hoe kun je die ontwikkelen?

Aanmelden voor de ALV kan via onze website.

We heten je graag welkom op 6 april in Amersfoort,

Met vriendelijke groet,

Bestuur NVvA

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten