28 augustus 2019

NVvA Hoofdsponsor Week van de Werkstress 2019

NVvA is hoofdsponsor van de Vrolijke Vrijdag tijdens de Week van de Werkstress van 11 t/m 15 november 2019. Veel lachen en complimenten geven draagt bij aan een goede werksfeer en meer werkplezier. Op Vrolijke Vrijdag nodigen we bedrijven uit successen te vieren en een waarderingsrondje in te voeren. Daarnaast delen we een collage van de activiteiten en resultaten van de Week van de Werkstress.

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in evenzoveel symptomen. Maar je kunt als werkgever en werknemer gelukkig ook veel doen om te voorkomen dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Praat met je medewerkers over wat hen drijft, wat ze willen leren en hoe je samen het werkplezier vergroot en zo werkstress en uitval voorkomt. Voorkomen is beter dan genezen, zeker in een tijd dat er een tekort aan talent is.

Sluit je aan bij de Week van de Werkstress van 11 t/m 15 november. Doel is om zoveel mogelijk werkende Nederlanders te laten inzien dat werkstress is te voorkomen. Door te zorgen voor voldoende plezier op de werkvloer, ruimte voor ontwikkeling en/of genoeg uitdagingen binnen je werk. Samen gaan we een week vol werkplezier maken!

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten