24 maart 2020

NVvA bijeenkomsten en de gevolgen van het Coronavirus

Alle geplande NVvA bijeenkomsten tot 1 juni zijn geannuleerd. Daarmee volgen we als NVvA de geldende maatregelen en adviezen. Per bijeenkomst bekijken we wat een geschikt alternatief kan zijn. Inmiddels worden diverse mogelijkheden onderzocht. Indien je je hebt aangemeld voor één of meer van deze bijeenkomsten, houd dan je mailbox in de gaten, zodat we je hierover op de hoogte kunnen stellen.

Een van de alternatieven is dat we de komende tijd extra inzetten op de AD Academie. We voegen nieuwe inhoud toe en organiseren met regelmaat webinars. Houd daarom de website en de E-zine goed in de gaten.

Informatie over de gevolgen van het Coronavirus
Via de website blijven we jullie informeren over de gevolgen van de maatregelen. Daarnaast is er ook specifiek informatie voor de arbeidsdeskundigen te vinden: SRA en NVvA: Corona – gevolgen voor het arbeidsdeskundigonderzoek (https://www.arbeidsdeskundigen.nl/actueel/nieuws/persbericht-sra-en-nvva-corona-arbeidsdeskundig-onderzoek).

RIVM
De overheid en organisaties werken er hard aan om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het virus te beperken. Ze hebben hiertoe richtlijnen opgesteld die gecommuniceerd worden via het RIVM. Op de website van het RIVM staat de meest actuele informatie over het Coronavirus: www.rivm.nl/coronavirus.

Coronaregelingen voor ondernemers
Voor een overzicht van alle regelingen voor ondernemers, zie www.coronaregelingen.nl voor de belangrijkste regelingen en nuttige websites en https://www.kvk.nl/corona/ voor informatie voor ondernemers.

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten