13
mrt
2020

De nieuwe website Sterk door Werk is live!

De nieuwe website Sterk door Werk is live!
Sterk door Werk is een platform voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met een psychische kwetsbaarheid en werk. Dat kunnen werknemers/werkzoekenden zijn met een psychische kwetsbaarheid, maar ook werkgevers en professionals die mensen met een psychische aandoening ondersteunen bij het zoeken naar of behouden van werk.

Sterk door Werk laat zien dat werk voor mensen met een psychische kwetsbaarheid heel goed mogelijk is en herstelbevorderend werkt. Dit doen wij door maandelijks persoonlijke verhalen in beeld te brengen. Inspirerende verhalen van werkgevers die mensen met psychische kwetsbaarheden aannemen, van professionals die zich voor (re)integratie en behoud van werk voor mensen met psychische aandoeningen inzetten en natuurlijk verhalen van mensen met een psychische kwetsbaarheid die vertellen wat het hebben van werk voor hen betekent.

Naast deze verhalen bestaat Sterk door Werk uit een kennisportal waarop alle kennis, onderzoeken, praktische informatie, tips en tools van alle aangesloten convenantpartners vrij toegankelijk is voor werkgevers, professionals en werknemers/werkzoekenden met een psychische kwetsbaarheid.

Sterk door Werk is een initiatief van het convenant Samen werken aan wat werkt!. Dit convenant is een samenwerkingsverband tussen GGZ Nederland, UWV, Cedris, Divosa, Mensen met Mogelijkheden, MIND, Valente, Samen Sterk zonder Stigma, de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten en werkgeversvereniging AWVN.

Nieuwsgierig geworden? Ga snel naar www.sterkdoorwerk.nl

NVvA
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Software voor doven en slechthorenden Speaksee vergoed door UWV

Mensen met een auditieve beperking ervaren soms een afstand tot de arbeidsm ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA belicht de rol van arbeidsdeskundigen in nieuw OCTAS rapport

Op een bijzondere bijeenkomst op 29 februari heeft OCTAS, in het bijzijn va ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
NVvA Steunt Baanbrekende Aanpak voor Werknemerswelzijn en Organisatorische Veerkracht

Samen met een multidisciplinair consortium van academische en praktijkpartn ...

Arbeidsdeskundigen
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws