08
okt
2019

Hoe werkt Nederland volgens jou?

Hoe houd ik mijn bedrijf ook in de toekomst gezond? Hoe kan ik groeien nu het lastig is om goede mensen te vinden? En hoe gaat dat als de economie weer verandert? Hier vind je verhalen en tips van collega-werkgevers. Voor een bredere, toekomstgerichte blik op je personeelsbeleid.

Over Slim Werkgeven
Slim Werkgeven is voor en van werkgevers. Dat houdt in dat vragen van werkgevers worden beantwoord door collega-werkgevers. Werkgevers die met dezelfde vragen geworsteld hebben en met een innovatieve aanpak een stapje verder zijn gekomen. Tijdens bijeenkomsten is het mogelijk deze collega’s te ontmoeten en ervaringen en tips en tricks uit te wisselen.

Doel van Slim Werkgeven is te zorgen voor een bredere, toekomstgerichte blik op je personeelsbeleid. Zodat werkgevers andere oplossingen kunnen vinden voor de personele uitdagingen in hun onderneming. Bijvoorbeeld door bij het zoeken naar nieuwe medewerkers ook te denken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of door het bestaande team flexibel in te zetten. Zo biedt Slim Werkgeven praktische nieuwe inzichten.

Klik hier voor meer informatie.

NVvA
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Bescherm letselschadeslachtoffers tegen malafide praktijken

Letselschadeslachtoffers moeten beschermd worden tegen malafide praktijken ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Apps kunnen ondersteunen in communicatie op werk en in het dagelijks leven

Wanneer het gaat over technologische ondersteuning in werk gaan de gedachte ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
AKC levert update Leidraad jobcoach op bij NVvA

Een jobcoach kan ondersteuning bieden bij vinden en behouden van werk. Om u ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws