22 februari 2019

Doe mee in project Hoe verandert arbeid nu echt?! Samen met de Universiteit Tilburg brengen wij de intensivering van arbeidstaken tussen 2000-2019 in kaart.

Gezocht arbeidsdeskundigen en analisten met praktijkkennis en -ervaring over arbeid. Neem deel in focusgroep ‘Intensivering van beroepen’ (half maart -april 2019). Eenmalig één sessie van 3 uur (16.00-19.00 uur) op een centrale locatie. (1 certificeringspunt).

De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid wil intensivering van werk dieper onderzoeken voor enkele beroepen, om meer duiding te kunnen geven aan de algemene tendens dat werken steeds intensiever wordt. De WRR heeft Tilburg University gevraagd - i.s.m. AKC - een workingpaper voor het WRR-rapport de Toekomst van Werk te schrijven.

De onderzoekers zijn geïnteresseerd in beroepen met een spreiding van hoog/ laag opgeleid, man/ vrouw. Er wordt gedacht aan de volgende beroepen (geen uitputtende lijst):
- Thuiszorgmedewerker
- Leerkracht in het basisonderwijs
- ICT-medewerker/ projectleider
- Beveiliger, vrachtwagenchauffeur, order Picker

Deel je vakkennis en doe mee. Beschik jij over ongeveer 10 jaar werkervaring als arbeidsdeskundige of analist dan zoeken wij jou.

Doe mee in een focus groep. Eén sessie van 3 uur (16.00-19.00 uur) op een centrale locatie. (1 certificeringspunt)

Mail naar het secretariaat en vermeld: Naam, e-mailadres, Beroepsgroep(en) waar u veel kennis over hebt, Aantal jaren werkervaring en Woon- of werkplaats.

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten