6 november 2019

AD Academie staat Live!

Vanaf 6 november is de AD Academie voor alle leden van de NVVA toegankelijk. Alweer een stap om de praktijk van de arbeidsdeskundige en de kennis vanuit de wetenschap dichter bij elkaar te brengen. Twee jaar geleden ontstond het idee een online leeromgeving voor arbeidsdeskundigen te ontwikkelen waar alle producten van AKC een plek konden krijgen, maar ook interessante kennis van andere organisaties.

We zijn begonnen, de basis is er en we gaan verder bouwen. Er staan al veel nieuwe onderwerpen op de rit en die werken we de komende tijd uit.

Nu is er bijv. informatie te vinden over inclusieve arbeidsorganisaties, leidraad werkvoorzieningen in de praktijk, mensen met ASS begeleiden naar werk. Maar ook de presentaties van het najaarscongres 2018 over werkvoorzieningen en technologie en over participeren met chronische ziekte zijn beschikbaar. Online vind je korte cursussen, presentaties, e-learnings, toelichting op tools, links en downloads, kortom een breed scala.

Je komt op de AD Academie via de website www.arbeidsdeskundigen.nl. Als je bent ingelogd op je eigen account kun je op de knop AD Academie op de homepage drukken.
Dan kom je de AD Academie binnen met je eigen account en worden al je vorderingen bewaard.


We wensen iedereen veel plezier bij het ontdekken van de AD Academie!

Als je goede ideeën, opmerkingen, reacties of onderwerpen voor ons hebt dan horen we dat graag! Je kunt ons bereiken via adacademie@arbeidsdeskundigen.nl.

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten