AD Award

In november 2022 wordt het NVvA-AKC congres gehouden. Tijdens dit congres reiken we de Arbeidsdeskunde AWARD uit. Wij nodigen hierbij alle arbeidsdeskundigen uit om mee te dingen naar de Arbeidsdeskunde AWARD 2022. De Arbeidsdeskunde AWARD is een prijs die we als beroepsgroep uitreiken aan een AD die iets voor het vak heeft betekend. Klik hier voor een overzicht van AWARD winnaars.

Waar moet je inzending aan voldoen?
De criteria voor de AWARD zijn:

  • Vernieuwend
  • Van belang voor de AD doelgroep
  • Bevordering van samenwerking met andere professionals
  • Een stevige of wetenschappelijke onderbouwing
  • Potentie voor verdere ontwikkeling

Iedere nominatie moet worden begeleid door een schrijven met daarin de personalia van de persoon, de reden waarom deze persoon de AWARD verdient en een presentatie die de nominatie rechtvaardigt vanuit de genoemde voorwaarden.

De inzending moet op maximaal 2 A4-tjes worden uitgeschreven, maar mag op een manier naar keuze worden ondersteund met papers, presentaties, filmpjes en wat verder bedacht kan worden. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury.

De vakjury
De vakjury bestaat uit promintenten uit het vak die samen voldoende ervaring en kennis van het vakgebied hebben om een eerste keuze in de inzendingen te maken.

Het proces
De nominaties dienen uiterlijk 15 september 2022 door het secretariaat van de NVvA ontvangen te zijn. De vakjury zal binnen een paar weken een juryrapport opleveren.

Wat krijgt de winnaar aangeboden?
De beloning die de winnaar tegemoet kan zien is bekendmaking via de e-zine en een interview in de AD Visie.
Daarnaast ontvangt de winnaar een geldprijs van € 1.500,- en een prachtig beeld wat speciaal voor de gelegenheid wordt gemaakt.

Inzendingen kunt u sturen naar het secretariaat:
Postadres: Postbus 1058, 3860 BB Nijkerk
Telefoon: (033) 247 34 56
Fax: (033) 246 04 70
E-mail: nvva@arbeidsdeskundigen.nl

Zoek een arbeidsdeskundige