• dinsdag
  1 december 2020
 • 16:00 - 17:00 uur
 • Locatie: Digitaal
 • Type: Bijeenkomst
 • Interessegebied: NVvA Congres
 • P.E.-punten: 1

1

dec

Online Algemene Leden Vergadering

Op 1 december 2020 staat onze reguliere Algemene Ledenvergadering van het najaar in de agenda. Op de agenda staan de strategische plannen, de financiën en de bestuurswisselingen in de platformen en regio's. 

delen via

Inloggen
De ALV wordt uitgezonden in de omgeving van de AD Academie in de webinarstudio. De volgende personen zijn hierbij live aanwezig: 
Bert van Swam; voorzitter NVvA en Jeroen Leenstra; verenigingsmanager NVvA (moderator ALV). De overige bestuurders doen net als jij, mee vanaf huis. 

De ALV start om 16.00 uur. Zorg dat je op tijd begint met inloggen om stress te voorkomen op www.arbeidsdeskundigen.nl

 1. Log in met je lidnummer en wachtwoord;
 2. Klik op de homepage op ‘AD Academie’. Je komt automatisch in de online omgeving waar de ALV te volgen is;
 3. In de AD Academie klik je boven in de menubalk op ‘Webinars';
 4. Vervolgens kies je voor 'ALV Online';
 5. Als je de tekst ziet dat het evenement nog niet is begonnen, ververs dan na 16.00 uur je scherm met F5. 

LET OP; Je ontvangt dus geen aparte inloggegevens, maar je logt in met je reguliere lidnummer en wachtwoord. Mocht je deze niet meer weten, dan kun je ze per mail opvragen bij het secretariaat (nvva@arbeidsdeskundigen.nl).

Agenda & documenten
Bijgevoegd ontvang je de agenda en documenten voor deze ALV. Deze documenten zijn tevens voor alle leden te vinden op de website; hiervoor moet je inloggen. Heb je vragen over de documenten, stel ze dan vooraf per mail aan nvva@arbeidsdeskundigen.nl. Tijdens de ALV kunnen inhoudelijke vragen niet worden beantwoord. Technische of procedurele vragen beantwoordt de moderator in de chatfunctie. Dit helpt ons de ALV zo soepel mogelijk te laten verlopen. Iedere inhoudelijke vraag van jullie wordt voor de ALV per mail beantwoord. Alle vragen met antwoorden zijn voor alle leden zichtbaar op de website.

Stemmen in de live chat
Tijdens de ALV vraagt de voorzitter aan de leden hun stem uit te brengen. De voorzitter kondigt tijdig aan dat een stemronde gaat starten. Houd hierbij rekening met de volgende zaken: 

• Om te kunnen stemmen moet je chatfunctie aanstaan. Stel de uitzending niet in op full screen, maar verklein met de knop . Zodra het kleiner formaat is ingeschakeld, zie je rechts onderin een login optie. Klik op ‘sign in as guest’. Vul hier je naam in en klik op accepteren. Je kan nu deelnemen aan de chat en dus je stem uitbrengen. 
• In dat scherm zie je ook het gevraagde besluit in beeld. Maak hier je keuze. Let op: je kan maar één keer stemmen, het wijzigen van je stem is niet mogelijk. 
• Je hebt ongeveer 30 seconden tijd om te stemmen. De voorzitter kondigt aan dat de stemming gaat sluiten. 
• De opties zijn: voor/tegen/neutraal/onthouding.
• Stemuitslagen komen na afloop van de stemming anoniem en in percentages in beeld.
• De digitale stemprocedure is rechtsgeldig. 
• Mocht je een technische of procedurele vraag hebben, dan kan je deze in de chat stellen. De moderator zal waar mogelijk de vragen beantwoorden in de chatfunctie. 
• Vragen over de inhoud kun je vooraf (tot 30 november) per mail sturen en worden nog voor de ALV beantwoord en op de website gepubliceerd. Inhoudelijke vragen kunnen tijdens de ALV niet worden behandeld, omdat deze manier van vergaderen zich daar niet voor leent. Als er toch vragen komen die een inhoudelijke component hebben, worden deze na afloop beantwoord en op de website gepubliceerd.