• donderdag
    11 juni 2020
  • 13:00 - 14:30 uur
  • Locatie: www.arbeidsdeskundigen.nl -> AD Academie
  • Type: Bijeenkomst
  • P.E.-punten: 1

11

jun

Webinar: 'Iedereen doet mee' door Bert van Swam en Monique Klompé

De nieuwe en dan oud-voorzitter NVvA verzorgen samen de webinar ’Iedereen doet mee’. De webinar gaat over ambities, inspiraties en praktijkvoorbeelden om werk telkens passend te maken. Met de NVvA visie op Iedereen doet mee kan elke arbeidsdeskundige aan de slag met het inclusief organiseren van werk. 

delen via

De nieuwe en dan oud-voorzitter NVvA verzorgen samen de webinar ‘Iedereen doet mee’. De webinar gaat over ambities, inspiraties en praktijkvoorbeelden om werk telkens passend te maken. Met de NVvA visie op Iedereen doet mee kan elke arbeidsdeskundige aan de slag met het inclusief organiseren van werk. Wij willen zorgen voor impact in de arbeidsmarkt door een bijdrage te leveren aan de structurele verandering van arbeidsorganisaties, waardoor iedereen naar vermogen kan meedoen in werk.

Ook in deze moeilijke tijd willen wij als vereniging een belangrijke stap vooruit zetten. Als je meer wilt weten voor de gevolgen van jouw praktijk kijk dan 11 juni.


Dit webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie. Log in op de website en klik op de homepage door naar de AD Academie om deel te nemen en vragen te stellen. 


Op dit moment worden er nog geen PE-punten toegekend aan de activiteiten die er gevolgd worden via de AD Academie. De NVvA is bezig deze functionaliteit te ontwikkelen. Deze zal naar verwachting voor het eind van het jaar gereed zijn. PE-punten zullen dan alsnog met terugwerkende kracht worden toegekend aan degenen die actief zijn geweest op de AD Academie.