Direct inschrijven
  • maandag
    6 april 2020
  • 16:00 - 18:30 uur
  • Locatie: Eenhoorn Meeting Center te Amersfoort
  • Type: Bijeenkomst
  • Interessegebied: NVvA Congres
  • P.E.-punten: 1

6

apr

Wordt verplaatst: Extra Algemene Leden Vergadering

Het bestuur van de NVvA nodigt jullie uit voor een extra ALV op maandag 6 april 2020 in Eenhoorn meeting center te Amersfoort (tegenover Centraal station) van 16.00 tot 18.30 uur. Om het nuttige (ALV) met het aangename te verenigen geeft Matthijs Akkenaar van Skillstown Connect een presentatie over '21st century skills'.

delen via

Op de ALV informeren we jullie over de uitwerking van onze plannen rond ‘professioneel besturen’, zoals goedgekeurd op de ALV van 1 november 2019 en maken we de keuze voor een nieuwe voorzitter.

We hebben als bestuur plannen ontwikkeld om in de komende twee jaar een transitie door te maken naar ‘professioneel besturen’. Daarbij blijven de reguliere verenigingsactiviteiten natuurlijk speerpunt voor ons als vereniging.

Ons vak is onderhevig aan veranderingen; er zijn o.a. nieuwe opdrachten in de preventie en in het 1e en 2e spoor traject. We hebben de komende jaren diverse uitdagingen binnen ons vakgebied. Daarom willen we graag een arbeidsdeskundige, een vakgenoot, als voorzitter in deze transitieperiode. Voor de portefeuille van de voorzitter hebben we een profiel opgesteld. Dit profiel en de eerste aanzet van ons plan ‘professioneel besturen’, kun je op het besloten ledendeel downloaden.

De nieuwe voorzitter heeft als kerntaak het overnemen en onderhouden van het netwerk van onze huidige voorzitter. Daarnaast is vereist dat de nieuwe voorzitter de nieuwe plannen van de vereniging onderschrijft.

Op basis van het profiel meent het bestuur een goede kandidaat binnen zijn geledingen te hebben en draagt daarom Bert van Swam (huidige vice-voorzitter/penningmeester) voor als voorzitter van de NVvA gedurende deze transitie.

Indien er leden zijn die zich naast Bert van Swam willen kandideren als voorzitter dan horen we dit graag. Stuur voor 10 maart 2020 een CV en begeleidend schrijven met je motivatie naar de secretaris van het bestuur, Eli Van Den Heuvel; nvva@arbeidsdeskundigen.nl

Matthijs Akkenaar (21st century skills) praat hij ons bij over een wereld die continu verandert en waar steeds meer van ons wordt verwacht. Veel activiteiten vinden online plaats en er komen steeds vaker nieuwe manieren van werken. Het is een uitdaging om hiermee om te gaan en je te laten ondersteunen bij deze ontwikkelingen. Welke competenties heb je hierbij nodig en hoe kun je die ontwikkelen?

We hopen jullie allemaal te zien op 6 april in Amersfoort,

Met vriendelijke groet,

Bestuur NVvA

 

Eenhoorn Meeting Center
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH AMERSFOORT

Klik hier om uw route te plannen.