• donderdag
    16 mei 2019
  • 16:00 - 20:00 uur
  • Locatie: Achmea Apeldoorn
  • Type: Bijeenkomst
  • Interessegebied: Platform AOV & Letsel
  • P.E.-punten: 1
  • Maximaal aantal deelnemers: 135

16

mei

Wanneer de balans zoek is

Veel kleine en middelgrote ondernemers werken jaar in jaar uit alsof ze alleskunners zijn. Supermensen voor wie werk hun passie is. Daarnaast nog een actief sociaal leven, gezin en natuurlijk veel toekomstplannen. Tot dat het plots niet meer gaat. De pijp is leeg, de fut er uit. Het lijf lijkt niet meer aangezwengeld te kunnen worden. Maar het bedrijf moet door. Zonder werk geen inkomen. Klanten lopen weg, personeel verwacht je aanwezigheid. Tot hoe lang en hoe ver lukt het op je tandvlees verder te gaan? Als arbeidsdeskundige sta je voor een lastige opdracht om deze ondernemer naar oplossingen te begeleiden. Je staat voor voldongen feiten die omgebogen moeten worden naar een herstel van de balans. Wat komt hier bij kijken?

delen via

Over oorzaken, preventie en oplossingen bij burn-out en overspannenheid ondernemers.

Veel kleine en middelgrote ondernemers werken jaar in jaar uit alsof ze alleskunners zijn. Supermensen voor wie werk hun passie is. Daarnaast nog een actief sociaal leven, gezin en natuurlijk veel toekomstplannen.
Tot dat het plots niet meer gaat. De pijp is leeg, de fut er uit. Het lijf lijkt niet meer aangezwengeld te kunnen worden. Maar het bedrijf moet door. Zonder werk geen inkomen. Klanten lopen weg, personeel verwacht je aanwezigheid. Tot hoe lang en hoe ver lukt het op je tandvlees verder te gaan?

Als arbeidsdeskundige sta je voor een lastige opdracht om deze ondernemer naar oplossingen te begeleiden. Je staat voor voldongen feiten die omgebogen moeten worden naar een herstel van de balans. Wat komt hier bij kijken?

Dick Freriks gaat 16 mei 2019 in de bijeenkomst van het Platform AOV&Letsel meer vertellen over oorzaken, preventie en oplossingen.
Dick is klinisch psycholoog en psychotherapeut en gespecialiseerd in arbeid gerelateerde problematiek, stress en burn-out. Hij is één van de oprichters en ;één van de twee directeuren van Ascender. Ascender begeleidt mensen naar vitaal functioneren. Dick is tevens docent Psychologie Arbeid en Gezondheid bij Scolea.

Doel van de bijeenkomst is dat jij nadien met praktische handvatten naar huis gaat en weet waar te beginnen wanneer je de ondernemer spreekt die het even niet meer allemaal aan kan.

Er is plaats voor 80 mensen. Bij overschrijving gaan leden van het platform voor. Daarna is deelname op volgorde van aanmelding. 

Globaal tijdspad voor de bijeenkomst:
16.00 uur - 16.30 uur; inloop
16.30 uur - 17.45 uur; presentatie Dick Freriks
17.45 uur - 18.15 uur; pauze/broodje
18.15 uur - 19.15 uur; deel 2 met de meer praktische zaken en toelichtingen, meer actief voor publiek
19.15 uur; voor wie wil nog een drankje

Achmea Apeldoorn
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP APELDOORN

Klik hier om uw route te plannen.