• dinsdag
    5 juni 2018
  • 10:30 - 18:00 uur
  • Locatie: De Nieuwe BuitensociĆ«teit te Zwolle
  • Type: Bijeenkomst
  • Interessegebied: NVvA Congres
  • P.E.-punten: 2
  • Maximaal aantal deelnemers: 725

5

jun

NVvA Van der Wal congres

Als eerbetoon aan Johannes van der Wal staat het aankomend voorjaarscongres volledig in het teken van onderwerpen die hem na stonden. De keynote sprekers zijn niemand minder dan ‘hersenprofessor’ Erik Scherder en voormalig algemeen directeur Hockeybond, oud-voorzitter Jeugdsportfonds Nederland, nu actief in driehoek Sport, Cultuur en Maatschappij Johan Wakkie. Samen verzorgen ze een even leerzaam als interessant optreden waarin alle focus ligt op het belang van beweging (en muziek!) en duurzame inzetbaarheid. En uiteraard komen andere Johannes onderwerpen als verzuim, eigen regie, passende arbeid en privacy ook aan de orde. 

delen via

Op 5 juni a.s. organiseert de NVvA haar jaarlijkse voorjaarscongres. Een evenement waar u bij wilt zijn!

Het NVvA Van der Wal congres is een eerbetoon aan Johannes van der Wal en staat volledig in het teken van onderwerpen binnen het vak van Arbeidsdeskundige die hem na aan het hart lagen, zoals duurzame inzetbaarheid, PTSS, Kwaliteit op Maat etcetera.

Naast de diverse themaworkshops kunt u ook een leerzaam en interessant optreden bijwonen van 'hersenprofessor' Erik Scherder en Johan Wakkie, voormalig algemeen directeur Hockeybond, waarin alle focus ligt op het belang van beweging (en muziek!) en duurzame inzetbaarheid.

 

Sprekers deze dag zijn: Jac van der Klink, Erik Krikke, Peter Tomesen, Pascal Willems, Erik Jan Wervelman, Rolf de Vries, Raymond Laenen, Herman Evers, Yvette van Woerkom, Linda Renders, Johan Wakkie, Erik Scherder, Monique KlompéDe onderwerpen die aan bod komen: Duurzame inzetbaarheid, Capability, PTSS, Rouw in re-integratie, Passende Arbeid, Privacy/AVG, Kwaliteit op Maat, Eigen regie, Poortwachter/RIV toetsing, Herstelgerichte dienstverlening

 

Het volledige programma vind u hier.

De presentaties van de sessies vind u hier.

De Nieuwe Buitensociƫteit
Stationsplein 1
8011 CW ZWOLLE

Klik hier om uw route te plannen.