• woensdag
    14 maart 2018
  • 14:30 - 19:00 uur
  • Locatie: Van der Valk Hotel Breukelen
  • Type: Bijeenkomst
  • Interessegebied: Regio West
  • P.E.-punten: 1
  • Maximaal aantal deelnemers: 190

14

mrt

Bezwaar en beroep

Wij hebben voor deze bijeenkomst 2 sprekers uitgenodigd die samen vanuit hun eigen vakgebied het onderwerp Bezwaar en Beroep nader belichten. Het wordt een interactieve middag.

delen via

De sprekers:

Cor Hoogendoorn is Arbeidsdeskundige met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van de arbeidsongeschiktheidswetten WIA, WAO en ZW. Cor was (staf)arbeidsdeskundige bij het UWV, heeft jarenlang op de afdeling Bezwaar en Beroep gewerkt en kan als geen ander de haalbaarheid van een UWV bezwaarzaak inschatten.

Cor werkt als zelfstandig Arbeidsdeskundige vanuit zijn eigen bedrijf Hoog ADvies en hij adviseert bedrijven bij complexe vraagstukken. Cor is docent voor verschillende opleidingen en trainingen.

Paul Lammerts is werkgeversadviseur en jurist sociale zekerheid met uitgebreide expertise op het gebied van eigenrisicodragerschap voor Ziektewet en WGA en schadelastbeheersing voor werkgevers. Hij is gespecialiseerd in bezwaar- en beroepszaken in het kader van de Ziektewet en de Wet WIA. Paul adviseert vanuit zijn eigen bedrijf VangNed en is partner van Dossiermeester. Hij is ook actief als kennisdeler op LinkedIN en het Sociale Kennisplatform Ensie.nl.

*wilt u in aanmerking komen voor puntentoekenning vanwege het bezoeken van deze bijeenkomst dan is het van belang dat u zowel bij aankomst als na afloop van de bijeenkomst de presentielijst tekent. Neem hiervoor de NVVA ledenpas mee.

14:30 uur tot 15:00 uur: binnenkomst en registratie*

15:00-16:15 workshop deel 1

16:15-16:45 pauze

16:45-18:00 workshop deel 2

18:00-19:00 registratie*, napraten en netwerken met een hapje en een drankje.

Van der Valk Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK BREUKELEN

Klik hier om uw route te plannen.