• donderdag
    11 oktober 2018
  • 15:30 - 20:00 uur
  • Locatie: Fletcher Hotel Steenwijk
  • Type: Bijeenkomst
  • Interessegebied: Regio Noord-Oost
  • P.E.-punten: 1

11

okt

Autisme Belevingscircuit

11 oktober organiseert Regio Noord-Oost een bijeenkomst. Het thema is: Autisme Belevingscircuit. Wil je je inzicht in autisme vergroten? Volg dan het Autisme Belevingscircuit (ABC). We gaan praktisch en doelgericht aan de slag, met diverse oefeningen die de impact van autisme symboliseren. De korte training geeft je meer inzicht in belastbaarheid en (on)mogelijkheden op het werk. 

delen via

Wil je je inzicht in autisme vergroten? Volg dan het Autisme Belevingscircuit (ABC). We gaan praktisch en doelgericht aan de slag, met diverse oefeningen die de impact van autisme symboliseren. De korte training geeft je meer inzicht in belastbaarheid en (on)mogelijkheden op het werk. De trainers bieden u vooraf een vrijwillige-online-voorbereidende-training en achteraf krijg je een handig naslagwerk mee.  Een laagdrempelige manier om je stap voor stap te  verdiepen in autisme en aangrenzende raakvlakken en diagnoses.   

Programma:

15.30-15.50 uur: Inloop en ontvangst.

15.50-16.00 uur: Welkom en mededelingen door regiovoorzitter Max Bentum.

16.00-18.00 uur: Luister: Ervaringsdeskundigen doen kort hun verhaal. Beleef: De impact van autisme aan de hand van actieve opdrachten. Ontdek: Valkuilen en mogelijkheden.                

18.00-18.45 uur: Pauze met broodje kroket/soep. (Mogelijkheid tot stellen van vragen tot de trainers. Leg je casus voor, of deel je verhaal.)

18.45-19.45 uur: Aanvullende en verdiepende oefeningen, inclusief tips en handvatten op het gebied van autisme en werk.

20.00 uur:          Napraten met borrel en hapjes

Woldmeentherand 15
8332 JE STEENWIJK

Klik hier om uw route te plannen.