• donderdag
    15 maart 2018
  • 16:00 - 20:00 uur
  • Locatie: Fletcher Hotel Steenwijk
  • Type: Bijeenkomst
  • Interessegebied: Regio Noord-Oost
  • P.E.-punten: 1

15

mrt

“Werkplekaanpassingen in theorie en praktijk”

Op donderdag 15 maart 2018 organiseert de NVvA-regiocommissie Noord-Oost een themabijeenkomst over "werkplekaanpassingen in theorie en praktijk". Daartoe zijn een aantal sprekers bereid gevonden hun visie en ervaringen op het gebied van werkplekaanpassingen te vertellen.

delen via

Het doel van de bijeenkomst is de collega's te laten ervaren welke vormen van werkaanpassingen mogelijk zijn. Daarbij gaat het niet alleen om technische aanpassingen aan een auto of een bureaustoel, maar ook hoe aanpassingen gerealiseerd kunnen worden door een andere organisatie.

Velen zullen nu denken, dat doe ik al in de praktijk. Echter, vaak blijkt dat in met name de organisatorische aanpassingen nog veel te behalen valt.

16.00 - 16.30 inloop en ontvangst

16.30 welkom en mededelingen door regiovoorzitter Max Bentum

aansluitend geeft Max een inkijkje in alle vormen van aanpassingen

Vervolgens vertelt Karel van der Grinten van Arbincare over zijn ervaringen. Karel wordt in AOV-land soms wel de 'Willy Wortel' van de (organisatorische) aanpassingen genoemd.

18.00-18.30 pauze met broodmaaltijd

18.30-19.30 vervolg programma

Egbert Huisman van Bever Autoaanpassingen neemt ons mee in de vele technische aanpassingen die in (vracht)auto's te realiseren zijn.

Daarna is het woord aan Reinold de Boer van het UWV. Hij geeft aan hoe de aanvraag van werkaanpassingen bij het UWV verloopt en waaraan een aanvraag moet voldoen.

Wellicht heeft hij ook nog tijd om mogelijke jurisprudentie aan te dragen.

19.30 napraten met borrel en hapjes

Fletcher Hotel Steenwijk
Woldmeentherand 15
8332 JE STEENWIJK

Klik hier om uw route te plannen.