• donderdag
    12 oktober 2017
  • 15:15 - 20:00 uur
  • Locatie: Andelst
  • Type: Bijeenkomst
  • Interessegebied: Platform AOV & Letsel
  • P.E.-punten: 1
  • Maximaal aantal deelnemers: 80

12

okt

Aanpassingen: Bever, Laevo en Focal Meditech

De bijeenkomst zal deze keer deels uit een bedrijfsbezoek (bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanpassingen van auto's) en deels uit hoogstwaarschijnlijk twee "korte" presentaties over hulpmiddelen en dynamische ondersteuningen gaan bestaan.

delen via

De bijeenkomst zal deze keer deels uit een bedrijfsbezoek (bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanpassingen van auto's) en deels uit twee "korte" presentaties over hulpmiddelen en dynamische ondersteuningen gaan bestaan.

We splitsen de groep dus op.
De helft van de groep zal starten bij "de oude veiling" BBQ restaurant 't Vuurspoor in Andelst.
't Vuurspoor ligt als je vanaf Nijmegen komt aan de afslag Andelst van de A15. Bovenaan ga je dan rechtsaf en na een paar 100 meter is het aan de linkerhand (nog voor het spoor). Kom je vanaf Tiel dan is het wederom afslag Andelst, dan ook rechtsaf, de snelweg over en na een paar 100 meter voor het spoor aan de linkerhand.

Bij 't Vuurspoor hebben we een 2-tal presentaties. De groep bij 't Vuurspoor wordt dan ook weer opgesplitst in 2 groepen.

De eerste presentatie zal worden verzorgd door de heer Windmeijer van Leavo. Hij zal het Exoskelet presenteren en demonstreren. Er zal ook gelegenheid zijn dit zelf uit te proberen.

De tweede presentatie zal worden verzorgd door de heer Burgers van Focal Meditech. Hij zal m.n. de Dowing dynamische armondersteuning demonstreren en presenteren. Ook deze kan zelf uitgeprobeerd worden.

De andere helft van de groep start bij Bever autoaanpassingen in Andelst. Bever ligt vanuit 't Vuurspoor aan de andere kant van de Snelweg, Industrieweg 26 Andelst. De 1e of de 2e weg over de snelweg links (kan allebei) en aan het einde rechts.

Bij Bever wordt de groep opgesplitst en rondgeleid. Er zal ook gelegenheid zijn om zelf met een aangepaste auto te rijden.

Na ca. 2 uur wordt er gewisseld van locatie, waardoor beide groepen alle presentaties zullen bijwonen. Halverwege het programma worden soep en broodjes aangeboden bij 't Vuurspoor.