• donderdag
    28 september 2017
  • 14:30 - 19:00 uur
  • Locatie: Van der Valk Hotel Breukelen
  • Type: Bijeenkomst
  • Interessegebied: Regio West
  • P.E.-punten: 1

28

sep

Werken in 2030 : Impact van digitalisering en robotisering op mens en werk

Voor deze bijeenkomst hebben wij Jan Nieuweboer en Bert Overbeek uitgenodigd. Jan Nieuweboer is innovatiemanager bij Rabobank en leider van het team Future of Work. Bert Overbeek is schrijver (o.a. 'Het Flits Brein - Beslissen op Intuïtie' en 'Diversiteit - Benut de kracht van verschillen in organisaties'), trainer en bedrijfsadviseur. Beide heren hebben besloten hun krachten voor deze sessie te bundelen, waarbij Jan zijn inzichten zal delen die hij heeft opgedaan in het analyseren van trends en ontwikkelingen en Bert zal ingaan op de psychologische effecten die deze ontwikkelingen voor de medewerker van de toekomst zal hebben.

delen via

Veranderingen gaan steeds sneller en de wereld zal er over 15 jaar heel anders uit zien. Robotisering en digitalisering zullen een enorme impact hebben op de manier waarop er binnen en tussen organisaties gewerkt zal worden. Demografische ontwikkelingen zetten het hele denken over carrières op zijn kop. Verhoudingen tussen werk en niet werk zullen heel anders gewogen worden

De informatie zee zal niet minder worden. Integendeel! We dreigen het overzicht kwijt te raken.

- Is ons (jungle)brein in staat om al de informatie te verwerken die nu op ons afkomt?

- Welke reacties heeft dit gebrek aan overzicht tot gevolg?

- Raken we ons werk, onze status kwijt?

- Hoe gaat het met onze privacy?

- Zullen onze kinderen nog kunnen studeren?

- Gaat het geld wel of niet goed verdeeld worden?

- Waar ontlenen we onze identiteit straks aan, als computers ons werk gaan overnemen?

- Aan welk leiderschap hebben we behoefte? Gaat dat wel goed?

- En wat betekent dit voor de rol van arbeidsdeskundige. Hebben we die nog nodig? Of wordt ook jouw werk straks overgenomen door slimme zelflerende algoritmes?

Voor deze bijeenkomst hebben wij Jan Nieuweboer en Bert Overbeek uitgenodigd. Jan Nieuweboer is innovatiemanager bij Rabobank en leider van het team Future of Work. Bert Overbeek is schrijver (o.a. 'Het Flits Brein - Beslissen op Intuïtie' en 'Diversiteit - Benut de kracht van verschillen in organisaties'), trainer en bedrijfsadviseur. Beide heren hebben besloten hun krachten voor deze sessie te bundelen, waarbij Jan zijn inzichten zal delen die hij heeft opgedaan in het analyseren van trends en ontwikkelingen en Bert zal ingaan op de psychologische effecten die deze ontwikkelingen voor de medewerker van de toekomst zal hebben. De sessie belooft een interactieve bijeenkomst te worden waarbij u ook zult onderzoeken wat deze ontwikkelingen voor Arbeidsdeskundigen zal betekenen.

Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om tegen een gereduceerd tarief een boek van Bert Overbeek te kopen. Graag contant betalen, er is geen pin-apparaat aanwezig!

14:30 uur tot 15:00 uur: binnenkomst enregistratie*

15:00-18:00 Interactieve presentatie van Jan Nieuweboer en Bert Overbeek (Tussendoor nemen we een korte pauze)

18.00 uur tot 19:00:registratie*, napraten en netwerken met een hapje en een drankje.

*wilt u in aanmerking komen voor puntentoekenning vanwege het bezoeken van deze bijeenkomst dan is het van belang dat u bij aankomst en na afloop van de bijeenkomst in- en uitcheckt met uw lidmaatschapspas van de NVvA.

Van der Valk Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK BREUKELEN

Klik hier om uw route te plannen.