• donderdag
    18 mei 2017
  • 15:30 - 19:00 uur
  • Locatie: De Schakel in Nijkerk!!
  • Type: Bijeenkomst
  • Interessegebied: Platform AOV & Letsel
  • P.E.-punten: 1

18

mei

Fraude en privacy binnen AOV en letsel

LET OP: gewijzigde locatie: De Schakel in Nijkerk!

Sinds de overgang van het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens) naar het AP (Autoriteit Persoonsgegevens) is privacy momenteel een hot item. Daarnaast verschijnt regelmatig berichtgeving over de grote hoeveelheden geld ten aanzien van fraude binnen de verzekeringsbranche. Fraude en privacy staan uiteraard op uiterst gespannen voet met elkaar. Advocaat Rob Meelker neemt u mee in de historie en ontwikkelingen van fraude en privacy binnen de verzekeringsbranche.

delen via

Sinds de overgang van het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens) naar het AP (Autoriteit Persoonsgegevens) is privacy momenteel een hot item. Daarnaast verschijnt regelmatig berichtgeving over de grote hoeveelheden geld ten aanzien van fraude binnen de verzekeringsbranche. Fraude en privacy staan uiteraard op uiterst gespannen voet met elkaar. Advocaat Rob Meelker neemt u mee in de historie en ontwikkelingen van fraude en privacy binnen de verzekeringsbranche. Hij vertelt uitgebreid over fraudeonderzoeken in AOV en letsel, over vroeger en nu. Rob staat daarna stil bij de meest recente ontwikkelingen en schetst ook een toekomstscenario. Daarnaast wordt stilgestaan bij dilemma's van de arbeidsdeskundige die met fraude geconfronteerd kan worden. Hoe handel je? Wat is wijsheid? In hoeverre mag een arbeidsdeskundige worden betrokken bij een fraudeonderzoek?

Rob Meelker
Rob Meelker is advocaat bij advocatenkantoor Marree en Dijkxhoorn (MenD). Hij is sinds 1992 werkzaam binnen de advocatuur. Rob heeft in zijn carrière ruime ervaring opgedaan bij verzekeringsmaatschappijen. Hij behaalde onder andere de Grotius Specialisatie opleiding Personenschade (LSA). In 1997 heeft Rob Meelker zich aangesloten bij MenD Advocaten. Sinds 2003 is hij partner en leidt het Team Verzekeringen en Aansprakelijkheid. Hij staat diverse verzekeraars bij. In toenemende mate hebben ook ondernemers behoefte aan antwoorden op vragen rondom verhaal van schade, aansprakelijkheid, oorzakelijk verband en verzekeringskwesties. Rob is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, Vereniging voor Verzekeringswetenschap en Vereniging voor Aansprakelijkheid en Schadevergoeding. Rob publiceert regelmatig artikelen voor magazines ten behoeve van de verzekeringsbranche.

15:30 - 16:00 uur: inloop
16:00 - 17:30 uur: mr. J.R. Meelker - fraude en privacy binnen AOV en letsel deel 1
17:30 - 18:00 uur: broodje
18:00 - 19:00 uur mr. J.R. Meelker - fraude en privacy binnen AOV en letsel deel 2

De Schakel
Oranjelaan 10
3862 CX NIJKERK

Klik hier om uw route te plannen.