23 juni 2020

Wij zoeken een bestuurslid NVvA (m/v) voor de portefeuille ledenparticipatie

Het bestuur van de NVvA is op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega, die affiniteit heeft met 'ledenparticipatie'. De portefeuillehouder ledenparticipatie geeft sturing aan alle vormen van ledenparticipatie; ontwikkelt binnen de portefeuille een overkoepelende visie op participatie door arbeidsdeskundigen binnen de NVvA met bijpassende activiteiten en formuleert beleid op interne communicatie en ziet toe op de uitvoering ervan. Deze portefeuillehouder is de linking pin naar de Platforms en Regio’s en naar de redactie AD Visie: voedt deze en laat zich voeden.

Samen gaan we bouwen aan een nieuwe, meer professioneel bestuurde organisatie waarbij de slagvaardigheid van twee professionals verdeeld gaat worden over vijf bestuurders en een verenigingsmanager. De bestuurders zijn meer uren beschikbaar, gecommitteerd en aanspreekbaar om op verschillende terreinen te presteren, met elkaar stappen te zetten en voor elkaar in te vallen. Het bestuur verwacht dat hierdoor meer slagkracht ontstaat.

Klik hier voor de volledige portefeuillebeschrijving.

Indien er leden zijn die zich willen kandideren voor deze vacature, stuur dan voor 9 juli 2020 een CV en begeleidend schrijven met motivatie naar de secretaris van het bestuur, Eli Van Den Heuvel; nvva@arbeidsdeskundigen.nl.

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten