22 februari 2019

NVvA en AKC starten nieuw Preventie project: ‘Plezier in je werk. Samen aan zet!’

Doe jij mee met de ontwikkeling van een modulaire aanpak gericht op bewustwording dat er actie nodig is om met plezier aan het werk te kunnen blijven. Kom 5 maart naar UWV Utrecht Moeder Teresalaan 100/200 op de 7e etage en sluit je aan om het projectplan samen te gaan uitvoeren.

‘Plezier in je werk. Samen aan zet!
NVvA en AKC starten nieuw Preventie project. Doel is de arbeidsdeskundige kennis gerichter in te zetten voor bedrijven/sectoren die met hun samen met de werknemers aan de slag willen met het ‘Werkvermogen’. Wat kan je samen doen om nu en in de toekomst om plezier in je werk te houden?

Op basis van ervaringen in de sector Metaal en Techniek ontwikkelen wij samen een modulaire aanpak voor werkgevers en werknemers gericht op beleving van het belang van werken aan Werkvermogen, samen eigenaarschap nemen en het faciliteren van werknemers om zelf in actie te komen door ze o.a. de Werkscan aan te bieden.

Als je dit aanspreekt sluit dan aan op 5 maart van 16.00-19.00 in Utrecht bij UWV, Moeder Teresalaan 100/200 op de 7e etage. Aanmelden kan hier.

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten