2 oktober 2018

Najaarscongres AKC en NVvA: Arbeid en chronische aandoeningen & Technologie in arbeid 8 november 2018

Het programma voor het najaarscongres is bekend! Het wordt een bijzonder duo congres in Utrecht waar twee thema's centraal staan; Arbeid & chronische aandoeningen en Technologie in arbeid. Waar we wetenschap en de praktijk allebei de ruimte geven. Wat kan technologie betekenen voor arbeid? Wat is er al en wat komt er aan. Chronische aandoeningen en hun effect op arbeid. Wat zijn dan de mogelijkheden? Verschillende inspirerende en uitdagende sprekers staan op het toneel.

Tijdens het duo-congres van 8 november a.s. kunt u kiezen uit het programma dat in twee verschillende zalen wordt aangeboden. Na iedere spreker is er de mogelijkheid om van zaal te wisselen.

In de zaal met het thema 'Arbeid en chronische aandoeningen' kunt u sprekers verwachten als:
- Suzan Robroek, onderzoeker Public Health Erasmus MC
- Tamara Bijleveld, coach & counselor met speciaal aandachtsgebied chronisch zieken
- Jan Verhoeven eigenaar en directeur Condite, psycholoog NIP, Cogmed coach, TRT-specialist, fysiotherapeut, manueel therapeut en trainer. Hij spreekt over doorwerken met een chronische aandoening en managen van verwachtingen.

In de zaal met het thema 'Technologie in arbeid' kunt u onder andere de volgende sprekers verwachten:
- Robert Went, econoom bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en mede auteur van WRR-rapporten als De robot de baas en Voor de Zekerheid. Hij gaat ons bijpraten over Robots en AI en de toekomst van werk.
- Arkite komt vertellen hoe wij technologie kunnen inzetten om disbalansen van mensen te compenseren en hen in staat te stellen toch op een hoog kwaliteitsniveau de arbeidstaken uit te oefenen.
- Linda ten Katen, ergonomisch adviseur Healt2Work. Gaat onder andere in op het gebruik van de Exoskelet.

Tijdens de pauze, lunch en borrel is er volop gelegenheid om bij te praten en te netwerken.
Aanmelden kan via onze website.

Het congres is gratis toegankelijk voor gasten en leden.
Reguliere prijs: € 199,-

Relaties: € 99,-

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten