8 november 2018

Ministerie van SZW organiseert Praktijkdag RI&E (met korting voor NVvA-leden)

Op de Praktijkdag (6 dec.) worden alle facetten van de RI&E en het beperken van risico's behandeld.

Hoe maakt u in uw organisatie de juiste keuzes bij het opstellen en uitvoeren van de RI&E? Dat is niet eenvoudig. Tijdens de Praktijkdag RI&E vertellen onze experts hoe u de risico's op een efficiënte manier boven tafel krijgt en aanpakt. En nog belangrijker, hoe u iedereen mee krijgt. Zo houdt u constant grip op risico's en de RI&E.

De praktijkdag bestaat uit twee inspirerende keynotes en zes praktijksessies over instrumenten om risico’s boven tafel te krijgen, het organiseren van de RI&E en het opstellen van een plan van aanpak.

Wat levert deze dag u op?
Kennis: leer hoe u werknemers en andere professionals betrokken houdt bij de RI&E. Inspiratie: krijg nieuwe inzichten dankzij onze ervaren topsprekers en inspirerende best practices. Netwerken: wissel ervaringen uit met collega's van andere organisaties. Leer van én met elkaar. Instrumenten: krijg uw risico's op een efficiënte manier boven tafel en maak de juiste keuzes. Ook in een veranderende omgeving.

Doelgroep
Alle personen die met de Risico Inventarisatie & Evaluatie werken. De RI&E is het fundament van uw arbobeleid. De RI&E bestaat uit een lijst met alle (veiligheids- en gezondheids) risico’s in uw bedrijf, en een plan van aanpak voor het oplossen ervan. Tijdens dit congres kijkt u verder dan de bestaande risico's.

Korting en PE-punt voor NVvA-leden
Leden van de NVvA ontvangen €100,00 korting op hun deelname. Deelname aan de Praktijkdag levert 1 PE-punt op.

Aanmelden en meer informatie over het programma

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten