25 oktober 2018

Ministerie van SZW en UWV organiseren Challenge Technologie voor inclusie

De organisatoren willen met de Challenge het gebruik van de mogelijkheden van technologie stimuleren voor inclusie.

Doel van de Challenge
Het doel van de Challenge is om ervaring op te doen met de implementatie van technologie ter ondersteuning van werknemers met beperkingen. Werkgevers, gebruikers, ondersteuners zoals jobcoaches en arbeidsdeskundigen en ontwikkelaars kunnen zo samen de beste koers bepalen om werk toegankelijker te maken, de kwaliteit van werk te vergroten en de inzetbaarheid en/of productiviteit van werknemers te verhogen. Het beoogde resultaat is een set goede werkpraktijken met mogelijkheden voor verdere opschaling van de technologie.

Voor wie
Voor deze Challenge zijn de organisatoren op zoek naar werkgevers en technologiebedrijven die technologie willen inzetten op een werkplek om mensen met een beperking te ondersteunen. Het UWV stelt een subsidie beschikbaar voor de beste initiatieven zoals beoordeeld door een vak- en een expertjury.

Laat u uitdagen en inspireren
De Challenge start op vrijdag 23 november 2018 op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in Den Haag. Tijdens deze aftrap kunt u zich laten uitdagen en inspireren om deel te nemen aan de Challenge. UWV en het ministerie zorgen namens de Coalitie voor een dag met inspirerende voorbeelden, waar partijen elkaar kunnen ontmoeten en vervolgens samen aan de slag gaan. De organisatoren hopen dat u tijdens deze dag ideeën opdoet om deel te nemen aan de Challenge.

Aanmelden
U kunt zich via deze link aanmelden

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten