18 december 2018

Kennis delen en gebruiken wat werkt voor jou?

Wat werkt voor jouw collega’s? Hoe kunnen NVvA en AKC helpen?
Het belang van een zichtbaar gebruik van de beschikbare kennis in jouw beroepspraktijk als arbeidsdeskundige wordt steeds groter. Veel collega’s zijn op zoek naar effectieve manieren van kennisdeling, kennis gebruik en het verversen van de kennis gericht op de eigen (toekomstige) ambities als arbeidsdeskundige. AKC en NVvA proberen daarbij te helpen en waar mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de arbeidsdeskundigen.

Daarvoor hebben wij al sessies georganiseerd met de bezoekers van de platforms van de NVvA (UWV, Sociaal Domein, AD11 en AOV & letsel). Aanvullend daarop doen wij dat ook nog graag met arbeidsdeskundigen die nog niet of weinig platform bijeenkomsten bezoeken. Ben jij geïnteresseerd hoe je collega’s hun kennis vergaren, hoe zij leren, wat hun goede leerervaringen zijn en hoe zij daar bij geholpen willen worden. Wil jij ons vertellen hoe kennisdelen, gebruiken en vergaren voor jou werkt. Dat stellen wij erg op prijs.

Wij komen naar twee locaties om jullie te ontmoeten:
UWV Zwolle op 22 januari 15.30 – 19.00 uur met broodje. 1 certificeringpunt. Aanmelden.
UWV Utrecht op 29 januari. 15.30 – 19.00 uur met broodje. 1 certificeringpunt. Aanmelden.


Wij gaan dan met elkaar over in gesprek tijdens een creatieve sessie van 1,5 uur met het bureau 2knowhow uit Leiden. Daarna is er een interessante gastspreker die inzicht geeft hoe andere beroepsgroepen hun kennis actueel houden en gebruiken.

Wil jij graag meer informatie bel of mail Tjeerd Hulsman: 06-53317675.

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten